Marica Thorén

Blogit

Kiitos pinkistä kuukautissuojan vaihtohanskasta!

Pinkin kuukautissuojan vaihtohanskan tarina muistuttaa pienessä piirissä kehitettyjen asioiden riskeistä. Se havahduttaa toivottavasti tarkistamaan riittävän erilaisuuden olevan edustettuna projekteissamme, kirjoittaa Marica MK:n tuotannosta.
Blogit

Soseruokailun aika on ohitse markkinoija, mutta apua kiinteiden kanssa on saatavilla

Menestyksen kaavaa ei ole löydetty kopioitavaksi, koska menestys ei ole copy pastella siirrettävissä organisaatiosta toiseen. MK:n Marica pohtii blogissaan syitä sille, miksi markkinoinnissa ei ole onnistuttu. Esille nousee halu saada asiat itselle mahdollisimman helposti, pureskelematta. 
Blogit

Muistutus työhyvinvoinnista: varaa aika tiimin vuosihuollolle

Töihin paluun yhteydessä on hyvä ottaa aika tiimin kanssa vuositarkastukselle, ja panostaa myös tulevan syksyn työssä jaksamiseen ja työhyvinvointiin.
Blogit

Mangomoussen reseptit jakoon! Mitä yhteistä on MasterChef Australialla ja MarkkinointiKollektiivilla

Tieto ei ole valtaa, tiedon jakaminen on. Kovassakin kilpailussa kaveria autetaan, osoittavat Master Chefin kisaajat. Meillä on heiltä opittavaa.
Blogit

Myyjä

Myynti ja myyjät. Ne herättävät tunteita - usein negatiivisia. Kuitenkin moni ala, myös markkinoinnin ala, pyörii myynnin kautta.
Blogit

Kaikki tapahtumat verkkoon - oppimispäiväkirjani viime viikolta

Kuinka MarkkinointiKollektiivin tuotanto reagoi tarpeeseen ja muutti kaiken toiminnan yhteisölleen verkon yli tapahtuvaksi.
Blogit

Neljä vuotta nelipäiväistä työviikkoa : näillä vinkeillä sinäkin saat sen toimimaan!

Lyhyt työviikkoa. Nelipäiväinen viikko, kuinka se onnistuu ja mitä se käytännössä vaatii. Itsensä johtaminen ja omien rajojen näkyväksi tekeminen.
Blogit

Minun burnoutini - osa 2

Millaista on kokea burnout? Moni markkinoinnin alalla kokee omien energioiden kanssa haasteita, lue pohdintaa aiheesta tästä.