MARKKINOINNIN TAPAHTUMAKALENTERI

MarkkinointiKollektiivi haluaa olla helpottamassa tiedonjakoa markkinoinnin alan ammattilaisten kesken. MarkkinointiKalenteri kerää yhteen kaikki alan tapahtumat, koulutukset, webinaarit – alamme menot, jotka ovat tätä ennen olleet levällään siellä ja täällä.

Löydät kaikki meille ilmoitetut markkinoinnin alan ammattilaisille tai markkinoinnista kiinnostuneille suunnatut tilaisuudet ja koulutukset keskitetysti MarkkinointiKalenterista.

Oma tapahtumasi kalenteriimme

Oletko järjestämässä tapahtumaa, koulutusta, webinaaria tai muuta markkinointiin liittyvää inspiroivaa, opettavaa ja oivalluttavaa tilaisuutta? Ilmoita se meille, ja jaamme sen kalenteriimme kaikkien nähtäville!

Toimi näin:

  • Ilmoita meille oma tapahtumasi linkin lomakkeella.
  • Kerro meille tapahtumasta kaikki pyytämämme tiedot, näin saamme tapahtuman nopeammin sivustollemme.
  • Tapahtuman tietojen ilmestyminen MarkkinointiKalenteriin saattaa kestää muutaman työpäivän.
  • Voit ilmoittaa meille niin veloituksettomat kuin myös maksulliset tapahtumat.

SUOSITTELEMME

MK Aamukahviseura

Verkossa

Virtuaaliset aamukahvit nautitaan taas 11.8 alkaen joka tiistai klo 8.30-9.00

Aamukahveja hostaavat MK:n Marica Thorén, Sanna-Kaisa Koivisto ja Pauliina Määttä, ja heillä on jokaisella kerrallaan vieraana markkinointialan asiantuntija, jonka kanssa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisuuksista rennoissa merkeissä. Samalla myös jaetaan kokemuksia hyvistä etätyökäytännöistä.

[MK] Teematilaisuus: MK Teematilaisuus: TYÖNANTAJAMIELIKUVA 2021 - Markkinointi vs. todellisuus?

Keskiviikkona 9.12. klo 14.00-16.30

Tässä teematilaisuudessa käydään läpi työnantajamielikuvan rakentumista ja rakentamista, sen markkinointia, ja markkinoinnin linkitystä todellisuuteen!
Saat tutkimustietoa siitä, miten markkinoinnin alan ammattilaiset voivat – mitä he ajattelevat työstään, alan töiden muutoksesta sekä tasa-arvosta alalla. Kuulet myös, miten sisäisen viestinnän ja sisältä ulospäin tehtävän markkinoinnin avulla on systemaattisesti rakennettu maamme parhaaksi valittua työpaikkaa.