MARKKINOINNIN TAPAHTUMAKALENTERI

MarkkinointiKollektiivi haluaa olla helpottamassa tiedonjakoa markkinoinnin alan ammattilaisten kesken. MarkkinointiKalenteri kerää yhteen kaikki alan tapahtumat, koulutukset, webinaarit – alamme menot, jotka ovat tätä ennen olleet levällään siellä ja täällä.

Löydät kaikki meille ilmoitetut markkinoinnin alan ammattilaisille tai markkinoinnista kiinnostuneille suunnatut tilaisuudet ja koulutukset keskitetysti MarkkinointiKalenterista.

Oma tapahtumasi kalenteriimme

Oletko järjestämässä tapahtumaa, koulutusta, webinaaria tai muuta markkinointiin liittyvää inspiroivaa, opettavaa ja oivalluttavaa tilaisuutta? Ilmoita se meille, ja jaamme sen kalenteriimme kaikkien nähtäville!

Toimi näin:

  • Ilmoita meille oma tapahtumasi linkin Lyyti-lomakkeella.
  • Kerro meille tapahtumasta kaikki pyytämämme tiedot, näin saamme tapahtuman nopeammin sivustollemme.
  • Tapahtuman tietojen ilmestyminen MarkkinointiKalenteriin saattaa kestää muutaman työpäivän.
  • Voit ilmoittaa meille niin veloituksettomat kuin myös maksulliset tapahtumat.

SUOSITTELEMME

MK Aamukahviseura

Verkossa

Virtuaaliset aamukahvit nautitaan joka tiistai klo 8.30-9.00

Aamukahveja hostaavat MK:n Marica Thorén, Sanna-Kaisa Koivisto ja Pauliina Määttä, ja heillä on jokaisella kerrallaan vieraana markkinointialan asiantuntija, jonka kanssa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisuuksista rennoissa merkeissä. Samalla myös jaetaan kokemuksia hyvistä etätyökäytännöistä.

MK Teematilaisuus: SOME 2021 MK Event: SOME 2021 Mitä markkinoijan tulisi tietää sosiaalisen median uusista suuntauksista vuonna 2021?

Tiistaina 26.1.2021 klo 14.00-16.30

Jos haluat tietää, mihin sosiaalisen median tekemisessä kannattaa vuonna 2021 suunnata katseensa, miltä sosiaalisen median palkittujen casejen DNA näyttää, ja miten hyödyntää sosiaalista mediaa tehokkaammin osana markkinointimixiäsi – tämä tilaisuus on sinulle!