Ota tauko

Tietotyön suurin haaste tällä hetkellä on riittämätön tauotus.

Fyysisesti aktiivinen tauko on todellinen terveysteko paitsi keholle, myös mielelle. Liikkeen avulla markkinoinnin ammattilaisen tärkeät työkalut kuten luova ajattelu, ongelmanratkaisukyky ja kognitiivinen suoriutuminen terävöityvät.

Miksi tauko ja liike kannattaa?

  • Liike moninkertaistaa tauon hyödyt, sillä liike aktivoi aivojen hermoverkkoja monipuolisesti
  • Liike parantaa myös aivojen eri osion yhteistoiminnallisuutta sekä virkistää ja auttaa palautumiseen
  • Taukoliikunta parantaa kokemusta työn hallinnasta

Elvyttävä taukotuokio sinulle

Tällä viiden minuutin Liikkuva Tauko® -jumpalla saat kehoosi rentoutta ja jaksat taas jatkaa! Tauon sinulle Virkisterin vetää Riikka Ilmivalta.

Kurkkaa myös videon alta löytyvät Virkisterin tarjoamat hyvinvointia ja jaksamista edistävät edut MarkkinointiKollektiivilaisten organisaatioille. Tarjolla hauskoja vinkkejä esimerkiksi asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden huomioimiseen!


Virkisterin tarjoamat edut MarkkinointiKollektiivilaisille:

Liikkuva Tauko®  ja Palauttava Tauko™
Virkisteri tekee tauottamisesta helppoa, hyödyllistä ja hauskaa! Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™ toteutetaan joko toimipisteellä tai yrityksen valitsemassa kanavassa, esimerkiksi Microsoft Teamsin kautta. Kutsu voidaan ajastaa kalentereihin vaikka heti huomisesta lähtien!

Liikunnan ja työhyvinvoinnin ammattilaisen ohjaama tauko pitää sisällään myös kiinnostavia tietoiskuja tuki- ja liikuntaelimistön sekä aivojen hyvinvoinnista. Tutustu tarkemmin: https://www.virkisteri.fi/taukoliikunta/

Taukopaketti WELLBEING
- 2 x viikossa Liikkuva Tauko® 10 min
- 1 x kuukauden teemasisältö*
- 4 vk: 599 e + alv

Taukopaketti PREMIUM
- 2 x viikossa Liikkuva Tauko® 10 min
- 1 x viikossa Palauttava Tauko™ 10 min
- 1 x kuukauden teemasisältö*
- Monipuolinen tallennekirjasto**
- 4 vk: 899 e + alv

Taukopaketit sisältävät *kuukauden teemasisällön, joka on koko organisaation käytettävissä. Kyseessä on striimattu treeni, tallenne, hyvinvointiaiheinen webinaari tai erikoisartikkeli .**Tallennekirjasto sisältää Liikkuvia ja Palauttavia Taukoja sekä täsmätreenejä tietotyön aiheuttamiin kremppoihin.Pidemmät taukotuokiot: kysy tarjousta kati@virkisteri.fi

Virkistys- ja asiakaspäivät

Virkisteri järjestää virkistävää, palauttavaa tai hulluttelevaa ohjelmaa tiimi- tai asiakaspäivään! Virkistyshetki onnistuu hyvin myös etänä, ja hetki voi olla elämys myös virtuaalisesti.
- Virkistävä työpaja 1,5-2 h - jumit auki, kroppa ja aivot hereille, energisenä etänä ja läsnä - alk. 960 e + alv.
- Palauttava työpaja 1,5 h - mindfulness joka sopii kaikille + intiimi livekeikka Jore Marjarannalta - alk. 1 290 e + alv.
- Hullutteleva työpaja 1,5 h - kreisibailut diskossa, pariakrobatiakokeilu tai tennissukkajonglöörausta - alk. 1 290 e + alv.

Virkisteri on MarkkinointiKollektiivin kumppani

Virkisteri toteuttaa MarkkinointiKollektiivin tilaisuuksiin laadukkaita ja elvyttäviä taukoja tukemaan oppimista ja jaksamista..

Ota yhteyttä

Kysy mitä tahansa tai kerro ideasi - olemme pian yhteydessä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.