MARKKINOINTIKOLLEKTIIVIN REKRYTOINTI- JA URAPALVELUT

Me MarkkinointiKollektiivissa haluamme tukea yhteisömme jäsenten urakehitystä markkinoinnin saralla sekä auttaa yrityksiä palkkaamaan heidän tarvitsemiaan markkinoinnin ammattilaisia.

MarkkinointiKollektiivi on perustettu nostamaan suomalaisen markkinoinnin tasoa ja tavoitteenamme on auttaa markkinoinnin ammattilaisia kehittymään. Tavoitteemme edistämiseksi järjestämme tapahtumia, koulutuksia, julkaisemme asiantuntijasisältöjä sekä mahdollistamme verkkokeskusteluja Facebook-ryhmässämme.

Tärkeä osa ammatillista kehittymistä on myös sopivien haasteiden saaminen jokapäiväisessä työssä. Joskus nykyisen työpaikan mahdollisuudet ja ammattilaisen toiveet omasta kehittymisestä eivät kohtaa. Toisaalta myös alan yritysten on rekrytoitava uusia tekijöitä nykyisten siirtyessä uusiin haasteisiin tai kasvun vauhdittamiseksi. Siksi MarkkinointiKollektiivi tarjoaa myös rekrytointi- ja urapalveluita sekä alan tekijöille että yrityksille. 

Palvelumme alan yrityksille:

Suorahaut

Tuntuuko sopivan henkilön löytäminen haasteelliselta? Eikä olisi aikaa vetää perinteistä kuukauden rekryprosessia, jonka päätyttyä edessä ei välttämättä ole yhtään sopivaa hakijaa? Vai onko haku syytä pitää vielä rekryprosessin ajan salassa isommalta valokeilalta?

Suorahaku on näissä tapauksissa paras keino rekrytoinnin toteuttamiseksi. MarkkinointiKollektiivin suorahakupalvelu on keskittynyt nimenomaan markkinoinnin ammattilaisiin. Saamme nopeasti kiinni osaajatarpeestanne sekä tiedämme markkinointialan työntekijä- ja osaamismarkkinat erittäin tarkasti, mutta kykenemme myös haastamaan näkemystänne sopivasta kandidaatista ja osaajatarpeestanne.

Rekrybotti

Haluatko toteuttaa edistyksellistä ja valtavirrasta erottuvaa rekrytointia? Rekrybotti sijoitetaan hakuilmoituksesi yhteyteen ja se suorittaa alustavia työhaastatteluja kaikille työpaikastasi kiinnostuneille. Rekrybotti mm.

  • Auttaa hakijaa selvittämään parissa minuutissa olisiko avoin työpaikka hänelle sopiva
  • Rohkaisee hakijaa osallistumaan hakuprosessiin
  • Tekee hakemisen hakijalle todella helpoksi
  • Käy ison liudan hakijoita läpi rekrytoijan puolesta ja säästää häneltä aikaa
  • Perkaa hakijoista parhaat rekrytoijan puolesta

Rekrytointi-ilmoituksen jako kanavissamme

MarkkinointiKollektiivi kerää yhteen markkinoinnin avoimia työpaikkoja kaksi kertaa kuukaudessa ja saattaa nämä työpaikat koko yhteisömme verkkokalvoille. Yrityksenne ilmoitus saadaan siis jaettua juuri oikean kohderyhmän tietoisuuteen.

heidi-rekry-testimoniaali

MarkkinointiKollektiivin suorahaun prosessin nopeus yllätti erittäin positiivisesti: sain nimilistan sopivista kandeista alle viikossa! Ja heidät oli jo tässä vaiheessa haastateltu kahdesti kollektiivin asiantuntijoiden toimesta.

Heidi Björklöf

Palvelumme alan ammattilaisille:

Urasparraus - Pilotti käynnissä keväällä 2020

Kaipaatko apua urasi seuraavan askeleen määrittämiseen? Me autamme oivaltamaan vahvuutesi sekä löytämään uudet väylät osaamisesi kehittämiseksi. Käymme yhdessä läpi työhistoriaasi, toiveitasi, intohimosi kohteita ja tulevaisuuden toiveitasi, ja muodostamme niistä yhdessä kanssasi henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman, jossa autamme sinua onnistumaan. Uravalmennuksen ei tarvitse johtaa työpaikan vaihdokseen vaan se voi toimia hyvänä apuna kehittymiseen myös nykyisessä työssä. Uravalmennus toimii myös erinomaisena työkaluna oman ammattiosaamisen ajantasaisena pitämiseen.

OsaajaPooli

Yhteisömme on tullut tunnetuksi muun muassa siitä, että organisaatiot etsivät kauttamme aktiivisesti uusia osaajia tiimeihinsä. Myös meihin MK:n tuotannon puolella ollaan suoraan yhteydessä “tiedätkö ketään hyvää henkilöä tähän pestiin”-kysymyksillä rekrytointeja tehtäessä. Tähän kysymykseen haluamme vastata jatkossa vielä paremmin auttaaksemme mahdollisesti juuri sinua löytämään uuden uran.

Ilmianna itsesi OsaajaPooliin, ja voimme olla sinuun yhteydessä, kun osaamisellesi olisi kauttamme tarjolla töitä.

Käänteinen suorahaku

Haluaisitko tietää millaisia piilotyöpaikkoja osaamisellesi olisi tarjolla, mutta et pääse niihin käsiksi, koska olet vakituisessa työssä eikä irtisanoutuminen ja ”vapaalle jalalle” jääminen ole mahdollista? Me käymme jatkuvaa dialogia kaikkien markkinointialan toimijoiden kanssa ja tiedämme millaisia työpaikkoja on tarjolla ja millaista osaamista niissä vaaditaan. Käänteisessä suorahaussa etsimme sinun osaamistasi vastaavia piilotyöpaikkoja ja saatamme sinut yhteen rekrytoivan yrityksen kanssa. Käänteinen suorahaku sisältää yleensä myös uravalmennusta, jotta pääsemme yhdessä määrittelemään seuraavan askeleesi suuntaa ja mitä osaamista se sinulta vaatii.

Kiinnostuitko rekrytointi- ja urapalveluistamme?

Mikäli haluat kuulla lisää rekrytointi- ja urapalveluistamme tai sinulla on ajatuksia ja ideoita palvelumme kehittämiseksi, ole rohkeasti meihin päin yhteydessä.

Sanna-Kaisa Koivisto

sanna-kaisa@mkollektiivi.fi

‭+358 44 365 6084