Tiistaina 30.1.2024 klo 8.30–9.00

Miten projektinhallinta vaikuttaa markkinoijan työhyvinvointiin sekä luovan toimiston kannattavuuteen?

Vieraana Matti Tiilikainen (Askele)

Markkinoinnin ammattilaiset niin toimistoissa kuin inhouse tuottavat monia erilaisia palveluita, joiden yhtäaikainen hallinta ja mittarointi voi olla haastavaa. Samaan aikaan työn alla on lyhyitä sekä pitkiä projekteja ja kiinteähintaisia sekä tuntipohjaisia töitä. Myös jatkuvat retainer-sopimusmallit yleistyvät alalla.

Jotta voidaan tukea tiimien ja yksilöiden arkea ja työhyvinvointia, tulisi yritysten ja projektien johdolla olla riittävä ymmärrys erilaisten töiden johtamiseen. Miten tämä on järkevintä toteuttaa? -kysymyksen parissa työskentelee Matti Tiilikainen Askeleelta. Matti tuntee markkinointi- ja mainostoimistojen tuskan ja on auttanut satoja luovan alan yrityksiä kehittämään työntekijöiden ja projektipäälliköiden työtä ihan käytännössä.

Oikein rakennetut projektinhallinnan ja -seurannan mallit, tuettuna yrityksen tehokkaasti käytetyillä järjestelmillä, helpottavat huomattavasti markkinoijan hektisen arjen hallintaa. Matti jakaa parhaat vinkkinsä ja hyviksi todetut käytännöt markkinointityön sujuvuuden lisäämisestä kiinnostuneille, isoille sekä pienille markkinoinnin ja mainonnan tekijöille.

Puolituntisen aikana käsittelemme ainakin seuraavia teemoja:
📍 Miten resursointi ja ennustettavuus vaikuttavat yksilön hyvinvointiin?
📍 Millainen vaikutus toimivilla ja mitattavilla prosesseilla on yrityksen kilpailukykyyn?
📍 Miten järjestelmillä voidaan tukea markkinoijan työtä ja työrauhaa?

Katso tallenne:

------------------

MK Aamukahviseura on MarkkinointiKollektiivin tuotannon juontama virtuaalinen aamukahvihetki, jossa jaetaan inspiraatiota vaihtuvien vieraiden kanssa markkinoinnin asiantuntijoillle. Tarjolla on rentoa keskustelua markkinoinnin alan ajankohtaisuuksista, aiheista ja ilmiöistä. Katso tallenteita aiemmista Aamukahviseuroista.

Julkaistu 
22.1.2024
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.