Kumppanimme Fiksuruoka.fi hakee neljää uutta vahvistusta markkinointitiimiinsä!

Tarkoituksena on yhä kasvattaa yhtä Suomen vastuullisimmista ja nopeiten kasvavista kuluttajabrändeistä. Yrityksen tavoitteena on löytää kokonaisuudessaan noin 15 uutta työkaveria Fiksuruoka.fi:n mahtavaan porukkaan vielä kesän 2021 aikana. Nyt olisi tarjolla niitä kuuluisia hyviä hommia! Jos haluat mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan kasvuyritykseen, jolla on tärkeä missio (ruokahävikin vähentäminen), niin kannattaa katsoa avoimet roolit tarkemmin ja laittaa hakemusta menemään!

Avoimet roolit tällä hetkellä:

MARKETING TEAM LEAD (Finland) - Yritys hakee Suomen markkinointitiimiin tiiminvetäjää, joka ottaa päävastuun Suomen markkinointitiimin johtamisesta ja Suomen markkinan kasvusta. Haussa on henkilö, joka osaa yhdistää markkinoinnin luovan puolen dataohjautuvaan ajatteluun ja ajaa siten nopeaa kasvua.

CAMPAIGN MANAGER - Yritys hakee markkinointitiimiin Campaign manageria, joka ottaa päävastuun verkkokaupan taktisten kampanjoiden hallinnasta ja niiden viestinnästä Fiksuruoan asiakkaille.

DIGITAL MARKETING SPECIALIST - Yritys hakee yhdeksän hengen markkinointitiimiin vahvistusta auttamaan verkkokaupan digitaalisten markkinointikanavien skaalaamisessa ja optimoimisessa.

CREATIVE PRODUCER - Yritys hakee bränditiimiin Creative Produceria, joka tulee vastaamaan Fiksuruoan kansainvälisistä in-house-mainostuotannoista ja sisäisten tuotantoprosessien kehittämisestä

Lue avoimista rooleista tarkemmin: https://careers.fiksuruoka.fi/. Lisätietoa rooleista saat myös Fiksuruoka.fi:n Rikulta ja Laurilta (yhteystiedot ilmoituksissa).

Mitä saat liittyesssäsi Fiksuruoka.fi:n tiimiin? 

"Meillä tiimiläisten viihtyvyys ja yhdessä tekemisen meininki ovat aina etusijalla. Näyttönä tästä sijoituimme toiseksi vuoden 2021 Great Place to Work -kilpailun “Minit” -sarjassa." Juhani Järvensivu, CEO.

Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa nollasta 12 M€ liikevaihtoon (vuonna 2020) ja vähentäneet ruokahävikkiä yli 4 000 000 kiloa. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen mm. asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisen kehittämisen, digitaalisen markkinoinnin, analytiikan, toimittajasuhteiden rakentamisen ja liiketoiminnan johtamisen saralla.

Osana Fiksuruoan tiimiä pääset oppimaan, miten nopeasti kasvaneen verkkokaupan markkinointi toimii ja miten kasvua jatketaan tulevaisuudessakin. Pääset myös osallistumaan hyvin tunnetun kuluttajabrändin rakentamiseen ja Fiksuruoan markkinoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Pääset työskentelemään reilussa ja kannustavassa työilmapiirissä ja saat työkavereiksi n. 30 huipputyyppiä. Fiksuruoalla kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki pääsevät osallistumaan yrityksen päätöksentekoon. Toisaalta myös. edellytetään, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan.

Lisäksi Fiksuruoka.fi haluaa, että yritys on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä sinua autetaan kehittymään ja etenemään urallasi. FIksuruoka.fi tarjoaa oppimispaikan, josta pääsee näkemään ja osallistumaan markkinointiimin työskentelystä koko startupin johtamiseen sekä päätöksentekoon. Tulet myös saamaan tehtävään hyvin kattavan perehdytyksen.

Mistä Fiksuruoka.fi:ssä on kyse?

Fiksuruoka.fi on teknologia- ja verkkokauppayritys, joka vähentää ruokahävikkiä myymällä elintarvikkeiden sekä käyttötavaran poisto- ja jäännöseriä suurilla alennuksilla verkkokaupassa www.fiksuruoka.fi. Käytännössä autamme toimittajiamme (valmistajat, maahantuojat ja tukkuketjut) vähentämään hävikkiä koko elintarvikkeiden ja päivittäistavaran toimitusketjussa. Samalla pystymme tarjoamaan kuluttajille edullisen ja ekologisen tavan ostaa tuotteita. Myymme lämpimässä säilyviä elintarvikkeita ja käyttötavaraa. Datan ja analytiikan hyödyntäminen ostossa, hinnoittelussa, verkkokaupan kehityksessä ja digitaalisen markkinoinnin sekä asiakaskokemuksen optimoimisessa on meidän ydinosaamista.

Fiksuruoka.fi tekee yhteistyötä Suomessa lähes kaikkien isojen kuivaelintarvikkeiden valmistajien ja maahantuojien kanssa. Toimittajina ovat mm. Jalostaja, Nestlé, Orkla Care, Oriola, Fredman ja Läntmannen Cerelia. Verkkokaupan valikoima koostuu pääosin suomalaisten valmistajien, maahantuojien ja tukkuketjujen poisto- ja jäännöseristä, jotka ovat vaarassa tulla hävitetyiksi. Syynä voi olla esimerkiksi tuotteen poistuminen valikoimasta, uudistunut myyntipakkaus, liian suuri varasto tai lähestyvä parasta ennen -päiväys.

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae heti!

Julkaistu 
7.6.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.