*HAKU ON PÄÄTTYNYT*

Kumppanimme Ocean Outdoor etsii Helsingin toimistolleen uutta Digital Marketing Specialistia! Uusi tiiminjäsen pääsee työskentelemään monipuolisesti sekä mainonnanhallinnan että Ocean Outdoorin oman markkinoinnin tehtävissä. Lue tarkemmin, mistä on kyse, ja tee ensimmäinen haastattelukierros heti rekrybottimme kanssa. 

---------------------------------

Mikä Ocean Outdoor Finland?

Ocean Outdoor Finland on erikoistunut digitaaliseen ulkomainontaan kauppakeskuksissa valtakunnallisesti Helsingistä Rovaniemelle. Suomen mainosverkosto kattaa tällä hetkellä 177 screeniä ympäri maan tavoittaen 1,7 miljoonaa kävijää viikossa. Yritys on kasvanut lyhyessä ajassa paljon, ja Helsingissä Ocean Outdoorilla työskentelee tällä hetkellä 6 hengen tiimi, johon nyt etsitään uutta jäsentä vauhdittamaan kehitystä edelleen.

Mitä Digital marketing specialistin rooliin sisältyy?

Tarjolla on nyt monipuolinen sisällöntuotannon ja mainonnanhallinnan rooli: 

  • Digital marketing specialistin rooliin kuuluu erityisesti valtakunnallisen digitaalisen mainosverkoston kampanjasuunnittelu, toteutus sekä toiminnan raportointi. Olet osa Digital Out Of Home liiketoiminnan sydäntä ja olet vastuussa kampanjoiden toimituksesta:  hallinnoit asiakkaiden mainontaa ja kampanjavarauksia sekä huolehdit aineistojen toimivuudesta mainonnanhallintajärjestelmässä ja valituilla näkyvyyspinnoilla. Pystyt tarvittaessa tekemään mainosmateriaaleja asiakkaille. Olet tiiviisti tekemisissä useiden sidosryhmien kanssa.
  • Tämän lisäksi roolissa korostuu Ocean Outdoor Finlandin oman markkinoinnin suunnittelu ja toteutus. Olet vastuussa yrityksen sosiaalisen median kanavista ja konsernin uutiskirjeiden toimivuudesta omalla markkina-alueella, tuotat sisältöjä eri kanaviin omatoimisesti ja pidät huolta muun muassa verkkosivujen sisällöstä. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynti- ja talousosaston kanssa ja huolehdit myyntimateriaalien sekä hinnastojen ajantasaisuudesta ja paikkansapitävyydestä. 
  • Kolmantena elementtinä toimenkuvaan sisältyy digitaalisen kehityksen parissa toimiminen. Pidät omalta osaltasi huolta, että yrityksen mainonnanhallintajärjestelmä pysyy ajan tasalla, ja saat mahdollisuuden kehittyä myös muun muassa ohjelmallisen ostamisen parissa. 

Kenelle rooli sopii? 

  • Olet Ocean Outdoorin etsimä lisä tiimiin, mikäli tartut rohkeasti toimeen ja haluat saada asioita aikaan järjestelmällisesti. Toimenkuva on laaja ja monisyinen, ja parhaiten roolissa pärjäät, mikäli sinulla pysyy useat langat käsissä yhtä aikaa, ja olet halukas oppimaan jatkuvasti uutta. 
  • Pääset työssäsi luomaan paljon sisältöjä eri muodoissa, ja roolissa onkin hyötyä sekä luovuudesta että konkreettisista sisällöntuotantotaidoista. Osaat käyttää Adoben ohjelmistoja (erityisesti Photoshop ja After Effects), sekä Ms Office ohjelmistoja. Olet kiinnostunut graafisesta suunnittelusta ja digitaalisesta mediasta. 
  • Osa kollegoista työskentelee Tukholmassa, ja osa sisällöistä on englanniksi, joten englanninkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä. 

Ocean Outdoor työnantajana ja tiiminä

  • Ocean Outdoor Finland on nuori ja kasvuhaluinen yritys, jonka Helsingin toimistolla työskentelee tällä hetkellä 6 hengen tiimi.
  • Yrityksen kulttuuri on rakentunut läsnätyön ympärille, toimistolla viihdytään ja siellä halutaan työskennellä yhdessä kollegoiden kanssa, mutta myös osittainen etätyö onnistuu (2-3 päivää viikossa).
  • Tiimissä korostuu hyvä joukkuehenki ja yhteisten tavoitteiden saavuttaminen, ja kaikkia yhdistää halu kehittää ja kasvattaa yritystä edelleen. 

*Haku on päättynyt*

Kiinnostuitko? Hae tehtävään botin kautta heti!

Juttele heti MK Rekrybotin kanssa, ja selvitä, voisiko tämä olla juuri sinulle hyvä seuraava askel urallasi! 

Mikäli haluat lisätietoja, voit soittaa tai laittaa sähköpostia toimitusjohtaja Jukka Leskiselle, +358 40 358 9164,  jukka.leskinen@oceanoutdoor.fi.

Uusi Digital marketing specialist palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos tehtävä kiinnostaa, toimi heti!

Katso myös MarkkinointiKollektiivin Facebook-ryhmässä jaetut avoimet markkinoinnin tehtävät tästä koonnista.

Julkaistu 
7.4.2022
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.