Kumppanimme Seita Wellness Oy hakee Vantaan Petikon toimipisteelleen kokoaikaista sisällöntuottajaa! Uusi tiiminjäsen pääsee työskentelemään monipuolisesti erilaisissa sisällöntuotannon tehtävissä niin videoiden kuin tekstien ja kuvienkin osalta.

Lue tarkemmin, mistä on kyse, ja tee ensimmäinen haastattelukierros heti rekrybottimme kanssa. 

Mikä Seita Wellness?

Seita Wellness Oy edustaa Pohjoismaiden myydyimpiä ulkoporeallasmerkkejä Svenska Badia sekä Nordpoolia. Yritys on kasvavalla ja mielenkiintoisella alalla, missä tulevaisuuden näkymät on hyvät. Viime vuonna Seita Wellness Oy:ntoiminta kasvoikin 139%. Seita Wellnessin asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä, ja sisällöntuottaja pääsee työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa. Nyt käynnissä on uudistus, jonka myötä sivustot ja verkkokauppa kokevat muodonmuutoksen, ja haussa onkin kokopäiväinen sisällöntuottaja vauhdittamaan yrityksen kehityskaarta.

Mitä sisällöntuottajan rooliin sisältyy? 

Tarjolla on monipuolinen ja kehittävä rooli:

 • Sisällöntuottajan rooliin kuuluu erityisesti teksti-, video- ja kuvasisällön tuottaminen Seita Wellness Oy:n svenskabad.fi-sivustoille. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen johdon kanssa, ja saat tarvittavaa tukea yhteistyökumppaneilta, mutta myös vastuuta ja vapautta toteuttaa markkinointikampanjoita itsenäisesti ja omatoimisesti liiketoiminnan tavoitteita tukien.
 • Pystyt itsenäisesti tuottamaan markkinoinnissa käytettäviä video-, kuva- ja tekstisisältöjä suomeksi. Olet vastuussa yrityksen sosiaalisen median kanavista ja asiakasviestinnän toimivuudesta, tuotat sisältöjä eri kanaviin omatoimisesti ja pidät huolta muun muassa verkkosivujen sisällöstä.
 • Käytössäsi on Adoben ohjelmistot, Wordpressin päällä toimivat, juuri päivitettävät verkkosivut sekä kaikki muut tarvittavat työkalut. Yrityksellä on käytössä myös Woocommerce-verkkokauppa-alusta. 

Kenelle rooli sopii?

 • Seita Wellness ei odota aiempaa kokemusta heidän toimialaltaan, mutta etua on, jos olet kiinnostunut Seita Wellnessin tuotteista, hyvinvoinnista, teknologiasta ja uuden toimialan nostamisesta parempaan tietoisuuteen. Parhaiten roolissa pärjäät, jos olet innokas oppimaan uutta ja ottamaan itsenäisessti asioista selvää. Ongelmanratkaisutaidoista ja reagointikyvystä muuttuviin tilanteisiin on hyötyä.
 • Pääset työssäsi luomaan paljon sisältöjä eri muodoissa, ja roolissa onkin hyötyä sekä luovuudesta että konkreettisista sisällöntuotantotaidoista. Osaat käyttää Adoben ohjelmistoja, sekä pystyt tuottamaan videosisältöjä itsenäisesti alusta loppuun. 
 • Roolissa korostuu myös asiakaslähtöisyys: tuotat sekä potentiaalisille että olemassaoleville asiakkaille toimivaa ja osuvaa sisältöä, ja toimit luontevasti asiakasreferenssikuvauksissa asiakkaiden kanssa.
 • Englanninkielen ymmärtäminen on välttämätöntä.
 • Ajokortista on tässä työssä etua, sillä asiakaskohteissa käydään pääsääntöisesti autolla. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys.

Seita Wellness työnantajana ja tiiminä: 

 • Seita Wellnessillä pääset osaksi noin 10 hengen todella mukavaa työyhteisöä. Ilmapiiri on hyvä, ja työkaverit ovat todella mukavia, huumori leiskuu päivittäin.
 • Kyseessä on pieni ja dynaaminen tiimi, jossa myös arvostetaan luovuutta ja uusia ideoita. Seita Wellness on vakavarainen, mutta kehittyvä yritys. Tekijä pääsee kasvamaan ja ottamaan isompaa roolia markkinoinnin kentästä/kehittämään verkkoliiketoimintaa, kun altaat siirtyvät verkkokauppaan.
 • Yhteisiä tekijöitä tiimissä ovat ystävällisyys ja toisten huomioiminen, luotettavuus, ahkeruus, oma-aloitteisuus ja yhdessä tekeminen.
 • Puitteet työnteolle ovat tosi hyvät: tilava myymälä, hyvät sosiaalitilat sekä ulkoporealtaiden, saunan sekä vastavirta-altaan käyttömahdollisuus.
 • Kulkuyhteydet Petikkoon ovat loistavat, koska bussi pysähtyy aivan myymälän vieressä, ja junallakin pääsee (asema vähän kauempana). Parkkipaikkoja on, eli omalla autollakin pääsee.
 • Yritys tarjoaa tarvittavaa koulutusta, ja tekijä pääsee kehittymään roolissaan niin halutessaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään botin kautta heti!

Juttele heti MK Rekrybotin kanssa, ja selvitä, voisiko tämä olla juuri sinulle hyvä seuraava askel urallasi! 

Mikäli haluat lisätietoja, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen markkinointi@svenskabad.fi, sieltä Seita Wellnessin tiimi vastaa mielellään lisäkysymyksiin. Myös MarkkinointiKollektiivin Sanna-Kaisa Koivisto antaa lisätietoja: sanna-kaisa@mkollektiivi.fi. Sisällöntuottajan rekryä jatketaan kesäloman jälkeen, eli olemme hakeneisiin yhteydessä elokuun alkupuolella.

Julkaistu 
1.6.2022
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.