Lyyti on meille markkinoinnin tekijöille tuttu toimija tehokasta ja tapahtumatuotantoa tukevasta tapahtumahallintajärjestelmästään!

Lyytiläisille on tärkeää, että tapahtumat ja kohtaamiset ovat merkityksellisiä, ja tämän todentamiseen he ovat kehittäneet oman tapahtumien jatkuvan kehittämisen metodologian, Event Success Managementin. 

Lyytiläiset katsovat maailmaa tapahtumien kehittämisen piikkipaikalla, ja etsivät nyt joukkoonsa tapahtumista innostuvaa pioneeria, joka ottaa haltuunsa Lyytin kehittämän uuden metodologian, ja vie omalta osaltaan tapahtuma-alaa ja Lyytiä eteenpäin. 

Mikäli tapahtumat, liiketoiminnan kehittäminen ja ihmisten kohtauttaminen on lähellä sydäntäsi, lue eteenpäin, ja katso, voisitko olla seuraava uusi Lyytiläinen!

Jos jo tämä riitti vakuuttamaan, voit mennä suoraan hakuilmoitukseen.

Mitä Event Success Manager Lyytillä tekee? 

Maailman ensimmäinen Event Success Manager tulee toimimaan Lyytin kehittämän metodologian sanansaattajana ja Lyytin oman tapahtumatoiminnan kehittäjänä. Eli jos tapahtumien tulevaisuus ja kehittäminen kiinnostaa, on tässä oiva tilaisuus napata ohjaksista kiinni. Rooli on täysin uusi, ja kehittyy varmasti paljon matkan varrella. 

Roolissa tärkeimpänä on vastata Lyytin ulkoisista ja sisäisistä tapahtumista, ja erityisesti näiden onnistumisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Ja, koska Lyytillä ollaan tapahtumien ytimessä myös asiakkaiden kautta, roolissa saa olla hyvin vahvasti mukana myös koko Event Success Management-konseptin kehittämisessä ja jalkauttamisessa asiakkaiden suuntaan. 

Työssä pääsee olemaan paljon tekemisissä Lyytin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, toteuttamaan ja kehittämään Lyytin omaa tapahtumamarkkinoinnin strategiaa. Event Success Manager työskentelee tiiviisti myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja asiakaspalvelun kanssa ja raportoi suoraan Lyytin toimitusjohtajalle. 

Kenelle rooli sopii? 

Rooli sopii henkilölle, joka ymmärtää, miten tärkeitä laadukkaat, merkitykselliset kohtaamiset ovat! Tässä roolissa on hyötyä luovuudesta, ulospäinsuuntautuneisuudesta, esiintymistaidoista, itsenäisestä työskentelytavasta ja sosiaalisesta luonteesta. Myös liiketoiminnan kehittämisen taustasta on paljon hyötyä. Lyytin kansainvälisyydestä johtuen on myös tärkeää pystyä työskentelemään luontevasti englanniksi. 

Kiinnostuitko? 

Katso tarkemmin rekryilmoituksesta, mitä Lyytillä on tarjota sinulle, ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Haku päättyy 30.11.2021.
Myös Lyytin CEO Petri Hollmén vastaa mielellään kaikkiin herääviin kysymyksiin: petri.hollmen@lyyti.com, puh. +358 40 173 7777 

Jäitkö pohtimaan, mikä on Event Success Management?

Katso videolta lisätietoja, ja tee sertifikaatti täällä.

HAE LYYTILLE EVENT SUCCESS MANAGERIKSI TÄSTÄ!

Julkaistu 
16.11.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.