Joko sinulla on kesälle listattuna kaikki ne kirjat, joita talven ja kevään aikana et ole ehtinyt lukea, mutta joille haluat nyt ottaa aikaa? Jos ei, niin ei hätää! Keräsimme nimittäin yhdessä kumppanimme BookBeatin kanssa sinulle omia suosituksiamme monesta eri kategoriasta, tällä kertaa jotain ihan muuta kuin ammattikirjallisuutta!

Katso tästä blogista lukuvinkkimme, ja anna itsellesi aikaa heittäytyä kirjan viemäksi!

Haluamme samalla antaa kaikille yhteisömme uusille BookBeatin tilaajille kesälahjana 40 päivän maksuttoman kokeilujakson Premiumiin, saat sen aktivoitua itsellesi täältä!

----------------

Huomaathan, että BookBeatin etu on voimassa uusille BookBeat-asiakkaille. Edun viimeinen lunastuspäivä on 31.8.2021. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti, alkaen 9,99 €/kk. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, voit milloin tahansa lopettaa tilauksen.

----------------

MK LUKUVINKIT KESÄÄN!

Oletko valmis kehittämään itseäsi, ja haluat saavuttaa jotain, mikä tuntuu vielä mahdottomalta? Ota kuunteluun Ulla Appelsinin ja Maria Wahlroosin inspiroiva kirja Näin tehdään ihme!

  • Miten voit ylittää itsesi ja tehdä mahdottomasta mahdollista? Jokaisen itsensä, tiiminsä tai yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneen pitää kääntää katseensa Suomen cheerleadingmaajoukkueeseen. Miksi? Koska sen valmentaja Maria Walhroos tietää kuinka tehdään ihme.

Kaipaatko kesään jännitystä? Silloin suosittelemme Arttu Tuomisen Vaiettu-kirjaa, joka sijoittuu tapahtumiensa puolesta Porin seudulle:

  • 97-vuotiaan ex-pankinjohtaja Albert Kangasharjun kimppuun hyökätään ja hänet yritetään hirttää. Uhri pelastuu täpärästi, mutta käy ilmi, että rikos on osa laajempaa kokonaisuutta. Porin poliisin etsivät Jari Paloviita, Linda Toivonen ja Henrik Oksman kohtaavat poikkeuksellisen julmien rikosten sarjan. Puolustuskyvyttömiin vanhuksiin kohdistuvat väkivallanteot tuntuvat käsittämättömiltä.

Jäikö Vastaamon tietomurtorikos kaivertamaan mieltäsi? Tapahtuneeseen pureudutaan Katleena Kortesuon kirjassa Rikospaikkana Vastaamo

  • Rikospaikkana Vastaamo on uudenlainen yhdistelmä perinteistä äänikirjaa ja haastattelumuotoista podcastia. Kirjan ytimessä ovat tietokirjailija ja kriisiviestinnän asiantuntija Katleena Kortesuon kokemukset syksyltä 2020, jolloin hän itsekin joutui Vastaamon asiakkaana tietomurron kohteeksi. Näkökulmia syventävät muun muassa tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppösen ja Tietovuodot.fi-sivuston luoneen koodari-psykologi Aapo Puskalan haastattelut.

Haluatko pohtia elämää ja rakkautta miehen näkökulmasta? Jani Toivolan omaelämätarinallinen kirja Rakkaudesta laittaa lukijansa miettimään uudelleen kaikkea tätä.

  • Jani Toivola pohtii maskuliinisuutta, kehoa, seksuaalisuutta ja rakkautta oman elämäntarinansa ja kohtaamiensa miesten kautta. Maailma luo meille muotteja, joihin meidän halutaan sopeutuvan. Jani Toivolalle tarjolla ollut miesten maailma aiheutti läpi nuoruuden lähinnä häpeää ja pelkoa omasta kehosta ja ajatuksista. Hän etsi vastausta siihen kuka oli tai sai olla miehenä, veljenä, poikana, isänä ja rakastajana. Kunnes jotain tapahtui, ja hän ymmärsi, että on olemassa myös kuunteleva, avoin ja utelias miesten maailma

Kaipaatko kaukomaille? Haluaisitko tehdä irtioton arjesta, pakata laukut ja muuttaa ulkomaille? Satu Rämön Talo maailman reunalla kuvaa upealla tavalla elämää Islannissa!

  • Vuosi Islannin maaseudulla on kaikkea muuta kuin vuosi Provencessa! Talo maailman reunalla on hurja ja hykerryttävä kertomus Islannin syrjäisimpään kolkkaan muuttaneen perheen ei niin tavallisesta arjesta yhden arktisen vuodenkierron aikana. Uusi kotiseutu Länsivuonot on henkeäsalpaavan kaunis, mutta vain 6 000 ihmisen asuinpaikka. Rämön perheen kotina on ikivanha kivitalo, yhtä omintakeinen kuin seudun asukkaat.

Kiinnostutko ihmisistä ja aidoista henkilökuvista? Legendaarisesta nyrkkeilijästä kertova Simo Karjalaisen äänikirja Tare kertoo urheilijan tarinan koskettavalla ja syväluotaavalla tavalla.

  • Traaginen tarina yhdestä Suomen parhaasta nyrkkeilijästä kautta aikain. Tarmo Uusivirta oli nyrkkeilijänä poikkeuslahjakkuus, joka ei urallaan koskaan päässyt aivan niin pitkälle kuin hänen lahjansa urheilijana olisivat edellyttäneet. Matka Jyväskylän Säynätsalosta kansainvälisiin nyrkkeilykehiin oli 1980-luvulla yksinkertaisesti liian pitkä. Myös elämä urheilun ulkopuolella oli kuoppainen, ja herkkä kamppailija päätyikin itsemurhaan vain 42-vuotiaana 1990-luvun lopussa.

Julkaistu 
24.6.2021
Blogit
 -kategoriassa

Lisää 

Blogit

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.