“Jotta voimme jatkossakin toteuttaa yhteiskunnan kannalta merkittäviä tehtäviä, asioita on tehtävä toisin.”

MarkkinointiRadion vieraiksi saapuivat Heidi Peltonen (Neste) ja Timo Nurmi (Posti). Heidi ja Timo keskustelevat jaksossa kahden merkittävän suomalaisen toimijan, Nesteen ja Postin kumppanuudesta ja vastuullisuudesta. Miksi Neste ja Posti ovat päätyneet yhteistyöhön ja mitä tällä tavoitellaan? Miksi vastuullisuudesta ja tähän työhön liittyvistä arvoketjuista tulee kertoa ulospäin, vaikka joku saattaakin ärsyyntyä? Heidi ja Timo kertovat, millä kulmalla he lähestyvät omien organisaatioidensa vastuullisten tekojen viestintää, ja muistuttavat, miksi katse kannattaa kääntää yrityksen näkökulmasta yksittäiseen kuluttajaan.

Jaksossa kuullaan myös, miten vastuullisuus voi toimia yrityksen kasvun ajurina, ja mitä Heidi ja Timo ovat oppineet työskennellessään kumppanuuksien ja vastuullisuuden parissa. Heidi ja Timo painottavat myös oman henkilöstän sitouttamisen ja viestinnän tärkeyttä painoarvoltaan merkittävien, yrityksen tulevaisuuteen vaikuttavien strategisten muutosten läpiviennissä.

Suplasta jakso löytyy täältä.

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Löydymme nyt myös Suplasta! Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!

Julkaistu 
19.10.2021
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.