Teemun kiinnostus markkinointiteknologioihin ja uusiin mahdollisuuksiin vei nuoren kesätyöntekijän digimarkkinoinnin kärkeen jo silloin, kun digimainonta tarkoitti modeemiyhteydellä hitaasti latautuvaa stillibanneria. 

Jos päätyy perustamaan mediatoimiston kolmekymppisenä, ehtii olemaan strategina, järjestelmien kehittäjänä ja konserninjohtajana nelikymppisenä. Millaista on työskennellä maan ja maailman huippujen kanssa? Entä mitä oppeja Cannesin tuomaristosta on tarjolla? Ja mitä hyötyä voi olla siitä, että käy pienessä nosteessa avautumassa toimitusjohtajalle firman pikkujouluissa? Muun muassa näistä aiheista lisää podcastissa.

-------

MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssi-podcast on MarkkinointiRadion ohjelma, jossa tutustutaan alalla toimiviin ihmisiin sekä heidän tarinoihinsa markkinoinnin parissa. MarkkinointiRadion Sunnuntaibrunssia juontaa MarkkinointiKollektiivin yhteisön jäsen Annika Räihä.


Kuuntele jakso tästä:

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa.  Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!

Julkaistu 
5.5.2024
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.