Haluatko työskennellä nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä kuntoilualan verkkokaupassa? Kuntokauppa etsii kokenutta ohjelmallisen ostamisen ja maksullisen sosiaalisen median asiantuntijaa vahvistamaan 11 hengen huippuosaavaa markkinointitiimiään.

Mikä Kuntokauppa.fi?

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu nopeasti kasvava verkkokauppa, jonka toimipisteet sijaitsevat Vantaan Tammistossa, Tampereella sekä Tukholmassa. Kuntokaupan visiona on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakas- ja henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri, jonka ytimessä on vahva verkkokaupan osaaminen ja tuotevalikoiman laajentaminen ja kehittäminen.

Mitä haetaan? 

Kuntokauppa etsii digimarkkinoinnin huippuosaajaa, jolla on vahvat näytöt tulosvastuullisesta mainonnan ostamisesta ja myynnin kasvattamisesta ohjelmallisen ostamisen ja maksullisen sosiaalisen median mainonnan keinoin.


Mitä sinulta odotetaan?


Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kaupallista ajattelua ja tuloshakuisuutta sekä kykyä suunnitella ja toteuttaa mainosaineistot itsenäisesti. Tarvittaessa saat apua myös graafikoilta sekä sisältömarkkinoinnin ammattilaisilta.

Työpäiväsi koostuvat mainonnan ostamisesta Adform DSP ja Facebook Ads -mainosalustoilla. Lisäksi käytät apunasi ROI Hunter -työkalua dynaamisiin tuotesyötepohjaisiin Facebook-mainoksiin, Google Ads -alustaa GDN-mainoksiin ja Analyticsia tulosten seurantaan.

Kuntokaupan kulttuuri kannustaa jatkuvaan kehittymiseen ja oleellinen osa tehtävääsi on etsiä lisämyyntiä ja kartoittaa aktiivisesti vielä hyödyntämättömiä mainosmuotoja ja -kanavia.

Mitä Kuntokauppa.fi sinulle tarjoaa? 

Kuntokauppa.fi tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän huippuosaajista koostuvassa tiimissä, jossa uskotaan rohkeaan dataohjautuvaan tekemiseen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää, kehittyä itse ja olla mukana toteuttamassa poikkeuksellisen vauhdikasta monikanavaisen verkkokaupan kasvutarinaa.

Tiimissä on vahvaa digimarkkinoinnin osaamista ja työssäsi pääset oppimaan uutta ja tekemään myös kokeellista mainontaa uusia mainoskanavia ja -muotoja hyödyntäen. Kilpailukykyisen palkan lisäksi Kuntokauppa tarjoaa sinulle työsuhde-edut kuten virvokkeet, hierontaedun, yrityksen veneen käyttöoikeuden sekä erinomaiset henkilökunta-alennukset kuntoilutuotteista. Markkinoinnin tiimi työskentelee pääsääntöisesti Tampereella, mutta Kuntokauppa tarjoaa myös joustavat työskentelymahdollisuudet muualtakin.

Yritys on kasvanut hyvin voimakkaasti, mutta säilyttänyt edelleen pienen yrityksen sielun, joka näyttäytyy mutkattomuutena arjessa. Vauhdikkaasti kasvavassa yrityksessä sinulla on myös hyvä mahdollisuus urakehitykseen. Kuntokaupan missiona on tarjota hyvinvointia ihmisille. Kuntokauppa on huumausaineeton työpaikka ja työntekijät sitoutuvat yhtiön päihdeohjelmaan, jonka tavoitteena on edistää ihmisten hyvinvointia ja terveyttä.

Kiinnostuitko?

Juttele heti MarkkinointiKollektiivin RekryBotin kanssa, ja selvitetään, voisiko tämä olla juuri sinulle sopiva seuraava steppi urallasi! 


Julkaistu 
1.6.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.