M

arkkinointiKollektiivi ja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA lanseeraavat yhdessä konseptin, jossa markkinoinnin ja myynnin asiantuntijat opettavat toinen toisiaan. Elämme haastavia aikoja ja monen ammattilaisen hommat ovat pysähtyneet. Nyt jos koskaan on aika jakaa oppeja ja auttaa muita! Kuinka nostaa omaa asiantuntijaprofiilia ja samalla inspiroida markkinoinnin ja myynnin kollegoita? MK ja MMA haluavat antaa alamme yksilöille tilaisuuden loistaa. Loimme konseptin, jossa yksilöt voivat osoittaa omaa asiantuntemustaan ja auttaa sen avulla muita kehittymään.

Haluaisitko sinä MarkkinointiOppaaksi? Esitä itsellesi kysymys: mitä minulta voi oppia?

Haluatko MarkkinointiOppaaksi? Haemme nyt oppaita markkinoinnin ja myynnin eri osa-alueilta. Oppaalta tarvitaan halua jakaa osaamistaan. Oppaaksi hakevat voivat ehdottaa aihetta, josta voisivat omalla asiantuntemuksellaan toisia inspiroida. Minkä pienen palasen osaamisestasi voisit jakaa avuksi muille? MarkkinointiKollektiivi auttaa jokaista opasta suunnittelemaan oman, noin 45 minuutin mittaisen opastuokion. MK tallentaa materiaalin ja sitä jaetaan sekä MK:n että MMA:n kanavissa. Oppaan on mahdollista saada yhteistyössä syntynyt tallenne käyttöön myös itselleen (liitettäväksi esimerkiksi omaan ansioluetteloon tai jaettavaksi LinkedIniin). Mk ja MMA toteuttavat yhdessä ainakin viisitoistaMarkkinointiOpas-jaksoa. Jaksoja julkaistaan sitä mukaa kun oppaiden kanssa yhteisiä opastuokioita tallennetaan. Aiheiksi toivomme monipuolisesti erilaisia markkinointiin, itsensä kehittämiseen, uuden oppimiseen ja uusien taitojen hyödyntämiseen liittyviä teemoja. Kiinnostuitko? Hae oppaaksi tästä.Mitä asioita MarkkinointiOpas esimerkiksi voisi opettaa

  • Kirjoittaminen ja tekstin tuottaminen: esimerkiksi kirjoittamisen aloittamisen madaltaminen, koukuttavan blogitekstin luominen, asiantuntijahaastattelussa onnistuminen jne.
  • Tapahtumien tuottaminen, infograafien suunnitteleminen jne.
  • Itsensä esille tuominen: osaamisen tiivistäminen, omien vahvuuksien kertominen työhaastattelussa, CV:n taittovinkit jne.
  • Työkalut: podcast- tai blogialustan kanssa starttaaminen, kuvankäsittely, Google Analyticsin hyödyntäminen, hakukoneoptimoinnin aloittaminen jne.
  • Muuta: mitä sinä osaat ja mistä ajattelet, että joku toinen voisi hyötyä?

Miksi MarkkinintiOpas tehdään Koronaepidemia on iskenyt kovaa markkinointialaan ja yhtenä isona kärsijänä ovat esimerkiksi freelancereina toimivat markkinoinnin ammattilaiset. MK ja MMA yhdistävät voimansa ja valjastavat omat kanavansa freelancereiden ja muiden työtä vailla olevien markkinoijien avuksi. MarkkinointiKollektiivin Marica Thorén kertoo idean syntyneen nopeasti: – Tälle on todella kova tarve. Tilanne kentällä on huolestuttava, ja monet tarvitsevat nyt apua ja oman osaamisensa esille tuomista. Huonoimmassa asemassa ovat pääsääntöisesti ulkoistetut alan freelancerit, joiden sopimukset laitetaan ensimmäiseksi katkolle, kun säästöjä etsitään. MarkkinointiKollektiivi on koko alan ammattilaisten soihdunkantaja ja onneksemme yhdessä MMA:n kanssa löysimme yhteisen tavan auttaa meille kummallekin tärkeää alaa. MMA:n Tuula Sirén kertoo yhteistyökuvion olevan looginen myös heidän näkökulmastaan. MMA haluaa olla mukana auttamassa kaikkia alan ammattilaisia sekä tuomassa inspiraatiota. - Tässä yhteistyössä toteutuvat molemmat puolet: konkurssien ja irtisanomisten myötä haasteelliseen tilanteeseen joutuneet ammattilaiset saavat isoa näkyvyyttä ja buustia itselleen ja toisaalta muut markkinoinnin ammattilaiset saavat inspiroivaa ja hyödyllistä oppia oman erikoisalueensa parhailta. Nykyinen kriisi näkyy alalla kaikille ja on velvollisuutemme pyrkiä auttamaan aivan koko alaa. Monella on nyt myös tilanteen vuoksi mahdollisuus käyttää aikaa oman osaamisensa hiomiseen tai uusien taitojen haltuun ottamiseen. Haluisitko mukaan? Hae oppaaksi tästä!

Julkaistu 
3.4.2020
Uutiset
 -kategoriassa

Lisää 

Uutiset

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.