Löytyykö yrityksesi? on Fonectan ja MarkkinointiRadion minipodcast-sarja, jossa käymme läpi, mitä yrityksen tulee ottaa huomioon oman näkyvyytensä varmistamiseksi, niin paikallisesti kuin isommassa kuvassakin. 

Fonectan asiantuntijoiden avulla selviää, mistä hakukoneiden ja laitteiden ominaisuuksista markkinoijan pitää olla tietoinen, mihin näkyvyyksiin voi itse vaikuttaa, ja mitä ainakin pitää tehdä, jotta asiakkaat löytävät tarjolla olevin palveluiden tai tuotteiden äärelle. Fonectan asiantuntijoiden kanssa keskusteluun käy MarkkinointiKollektiivin Sanna-Kaisa Koivisto.

---------------------

Jakso 1: Hakukäyttäytymisen muutos, Antti Tukia

Ensimmäisessä jaksossa syvennytään hakukäyttäytymisen muutokseen yhdessä Antti Tukian kanssa. Antin kanssa käydään läpi, miten tietoa nykypäivänä haetaan, millä eri laitteilla ja mitä tämä kaikki tarkoittaa markkinoijan arjessa.

Jakso 2: Hakukoneoptimointi, Johannes Lindblom

Toisessa jaksossa käsittelyssä on hakukoneoptimointi, kun mikin ääreen astuu Johannes Lindblom. Johannes avaa, mistä hakukoneoptimoinnissa on kyse, millaista hyvä hakukoneoptimointi on, ja mihin kaikkeen markkinoija pystyy tämän näkyvyyden osalta vaikuttamaan.

Jakso 3: Paikallinen haku ja Google Yritysprofiili, Inka Gyllenbögel

Kolmannessa jaksossa paneudutaan paikalliseen hakuun ja googlen bisnesprofiiliin Inka Gyllenbögelin opastuksella. Inkan kanssa keskustellaan siitä, miten tärkeää omien tietojen paikkansapitävyys verkon palveluissa on. Jakso tarjoaa parhaat vinkit paikallisessa haussa näkymiseen. 

Jakso 4: Monikanavaisuus ja kanavien kirjo, Juha Viherväs

Sarjan neljännessä jaksossa käydään läpi monikanavaista mainontaa Juha Viherväksen johdolla. Juha käy läpi, miksi markkinoijan tulee olla kiinnostunut monikanavaisesta mainonnasta, miten kanavavalintoja kannattaa tehdä, ja mikä merkitys budjetin koolla on näissä valinnoissa. Katsomme myös monikanavaisen mainonnan tulevaisuuteen. 

Kuuntele koko sarja

Koko podcastsarjan saat haltuusi täältä (jaksot julkaistaan kerran viikossa toukokuussa 2022):

Julkaistu 
25.5.2022
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.