MARKKINOINTIOPAS

MarkkinointiOpas on MarkkinointiKollektiivin ja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n tuottama videosarja, jossa markkinoinnin ammattilaiset jakavat osaamistaan ja oppejaan toisten inspiraatioksi.

Haluatko MarkkinointiOppaaksi? Lue lisää ja täytä hakemuksesi täällä.

MarkkinointiOpas Jakso 1: Asiantuntijabloggaus, MarkkinointiOppaana Minna Luoma, alias Rouva Sana

Tässä jaksossa MarkkinointiOppaanasi toimii Minna Luoma, alias Rouva sana. Minna on sisällöntuottaja, toimittaja ja bloggaaja, ja työskentelee omassa yhden rouvan kokoisessa yrityksessä. Työssään Minna sekä tuottaa sisältöjä että kouluttaa sisällöntuotantoon liittyen.

Tässä MarkkinointiOpas-jaksossa autetaan sinua tuomaan omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi esille: isolla osalla asiantuntijoita ja yrittäjiä on omat verkkosivut (tai jos ei ole, oman työnantajansa verkkosivut). Asiantuntijablogi on erinomainen kanava nostaa esiin omaa osaamista!

Saat Minnalta apua asiantuntijuuden ja oman osaamisen esiin tuomiseen blogia mediana käyttäen.

 

MarkkinointiOpas Jakso 2: Fasilitointi, MarkkinointiOppaana Helena Wiljander

Tässä jaksossa MarkkinointiOppaanasi toimii Helena Wiljander. Helena on projektipäällikkö ja fasilitaattori. Työssään hän käyttää fasilitoinnin menetelmiä, ja on nähnyt niiden toimivan. Osallistamisen edistäminen on Helenan missio ja intohimo!

Tässä jaksossa autetaan sinua fasilitoimaan. Opit osallistavasta prosessista ja saat työkaluksi menetelmän, jolla osaat viedä prosessin läpi. Moni kertoo fasilitoivansa, mutta harva tekee sitä käytännössä. Helenalta saamiesi vinkkien pohjalta sinä opit varmistamaan, että esimerkiksi yhteissä suunnnittelupalaverissa kaikki saavat ilmaistua mielipiteensä.

 

 

MarkkinointiOpas Jakso 3: Myyntisivun tehokkuuden nostaminen, MarkkinointiOppaana Jalmari Kivinen

Tässä jaksossa MarkkinointiOppaanasi toimii yrittäjänä toimiva Growth Hacker & Conversion Copywriter Jalmari Kivinen. Jalmari opastaa videossaan, miten myyntisivun tehoa nostetaan sales copywritingin ja konversio-optimoinnin avulla. Videolla käsitellään seuraavat asiat:

-Mikä on myyntisivun tärkein osa (joka määrittää kaiken!) ja miten se tehdään
-Luottamus – avain kaupan syntymiseen
-3 erilaista ihmistyyppiä jolle sivusi rakennetaan Kaikkien näiden teemojen taustalla on ihmisen käyttäytymisen psykologiaa – jota videolla käydään myös läpi.

 

 

MarkkinointiOpas Jakso 4: Brändin rakentaminen, MarkkinointiOpas Maritta Kerajärvi

Tässä jaksossa MarkkinointiOppaanasi toimii Maritta Kerajärvi. Maritta on työskennellyt markkinoinnin, asiakaskokemuksen, verkostorakentamisen ja brändien maailmassa – sekä vakiintuneilla toimialoilla ja täysin uusien palvelumallien aloituksissa. Hän on tottunut muutostekemiseen, muutosjohtamiseen, – silloinkin kun on vähän epävarmaa ja kuoppainen tie on edessä.

Tässä jaksossa sinua autetaan ymmärtämään, miksi brändäys on tärkeämpää kuin koskaan, miten vahva brändi vaikuttaa liikevaihtoon, asiakkaittesi sitoutumiseen. Saat vinkkejä erottuvan brändin rakentamiseen – mikä ei tarkoita vain logon tai värien uudistamista. Esityksessä sivutaan brändin rakentamista digitaalisella markkinoinnilla. Tämän jakson lomassa nähdään hauska historiavälähdys brändin rakentamisesta lentoliikenteen saralla. Lopussa sinua odottaa tehtävä, katso siis koko video!

 

 

MarkkinointiOpas Jakso 5: Uskalla näkyä, MarkkintointiOpas Sanna Jylänki

Viidennessä MarkkinointIOppaan jaksossa yrityssparraaja, yrittäjä Sanna Jylänki rohkaisee oman näkyvyyden kasvattamiseen. Sanna on persoonana innostava rohkaisija, ja hän käy videollaan läpi käytännön vinkkejä siihen, miten näkyä, ja ennen kaikkea siihen,  miten uskaltaa näkyä. Kaikki lähtee itsensä tuntemisesta, itseensä luottamisesta sekä omana itsenään olemisesta. Tärkeää on myös olla pitkäjänteinen. Sanna käy kattavasti läpi näkyvyyden eri osa-alueita, ja mm. sitä miten markkinoida pikkurahalla. Ota vinkit käytännölliset vinkit haltuun katsomalla MarkkinointiOpas -video!