MarkkinointiKollektiivi

Blogit

Loppuuko tiimalasista aina hiekka kesken? Säästä aikaa läpinäkyvyyden avulla

Markkinointitiimin aika kuluu usein kaikenlaiseen sälään ja selvittämiseen, kirjoittaa Hanna Reunanen MK Kipinävuorossa ja kertoo miksi läpinäkyvyyden tulisi olla ajansäästön keskiössä.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 7.3.2023: Tukitoiminnosta kasvun tekijäksi – millainen markkinointi vauhdittaa myyntiä ja rekrytointia? Vieraana Sanna Virtanen (Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy)

MK Aamukahviseuran vieraana 7.3.2023 Sanna Virtanen (Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy), joka kertoo, millainen markkinointi vauhdittaa myyntiä ja rekrytointia. Kuulemme vinkkejä siihen, mihin toimivan ja tuloksellisen markkinoinnin toimintamallien rakentamisessa kannattaa kiinnittää huomio, ja mitkä ovat markkinoinnin onnistumisen edellytykset.
Blogit

Ahkeruus palkitaan - Productivity Awards

Lähes jokainen miettii joskus oman työnsä vaikutuksia, ja työn tuottavuus on yksi tärkeä mittari, kirjoittaa Henriikka Raussi MK Kipinävuorossa viedessään meidät mielikuvitusmatkalle Tuottavuusgaalaan, jossa palkitaan yhteiskunnan tukipilarit.
Blogit

Markkinoinnin ammattilainen, huomioi nämä kolme tärkeintä asiaa 2023

"Markkinoijan iloksi, mutta myös päänvaivaksi innovaatioiden määrä erityisesti digitaalisessa maailmassa on ehtymätön", kirjoittaa Pami Bergman (Kantar) MK Kumppaniblogissa ja kertoo, kuinka kasvattaa datainvestointien hyötysuhdetta.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 28.2.2023: Kuinka audiostrategia tukee liiketoimintaa sekä brändityötä? Vieraana Lauri Domnick ja Janne Turunen (Bauer Media)

MK Aamukahviseuran vieraana 28.2.2023 Lauri Domnick ja Janne Turunen (Bauer Media), jonka kanssa keskustellaan, kuinka audiobrändäys tukee liiketoimintaa sekä brändityötä. Laurin ja Jannen kanssa käymme läpi uunituoreen Audio Landscape -raportin löydöksiä ja kuullaan mitä nyt on hyvä tietää audiobrändäyksestä sekä sen kehityssuunnista.
Blogit

Ei prosesseja prosessin vuoksi, vaan suunnitelmallisesti tuloksellisuutta seuraten

"Hyvin tehty prosessi palvelee niin pienen kuin suurenkin yrittäjän toimintaa", kirjoittaa Anni Ollikainen MK Kipinävuorossa, mutta muistuttaa samalla, että hyvin tehtyjenkin prosessien olemassa oloa ja järkevyyttä kannattaa kyseenalaistaa tasaisin väliajoin.
Blogit

Kannattaako Metaverseen matkustaa?

"Termi Metaverse on löytänyt tiensä nörttien ja scifistien nurkista jokaisen ajan hermolla olevan markkinoijan, mainostajan ja brändääjän pöytään", kirjoittaa Liisa Mathlin (Arilyn) MK Kumppaniblogissa ja kertoo, mitä aitoa hyötyä Metaversesta on jo tänään.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 21.2.2023: Miten tapahtumien vaikuttavuutta mitataan - tapahtumat vuonna 2023 ja tulevaisuudessa? Vieraana Joonas Valkonen (Lyyti)

MK Aamukahviseuran vieraana 21.2.2023 Joonas Valkonen (Lyyti), jonka kanssa pureudumme tapahtumiin niiden liiketoiminnallisen arvon kautta. Joonas avaa näkemyksiään sekä tuoreita tutkimuksia tapahtumien nykytilasta ja tulevaisuuden trendeistä, sekä antaa apuja tapahtumien luoman arvon mittaamiseen.