MarkkinointiKollektiivi

Podcast

MarkkinointiRadio 74: Aino Pajukangas: Miten asiantuntijasta noustaan brändiksi

Markkinointiradion vieraaksi saapuu Aino Pajukangas Viestintätoimisto Aivelasta. Ainon kanssa keskustellaan asiantuntijabrändäyksestä ja sen monenlaisista ulottuvuuksista.
Podcast

MarkkinointiRadio 73: Johanna Widomski ja Lars Schulman: Kokeilusta datalla ohjattuun prosessiin markkinoinnissa

Markkinointiradion vieraaksi saapuvat Lars Schulman (Salesforce) ja Johanna Widomski (Fazer). Tiivistä yhteistyötä arjessa tekevien Johannan ja Lassen kanssa keskustellaan markkinoinnin dataohjautuvuudesta sekä yhteistyökumppanien merkityksestä uusia toimintamalleja kehitettäessä.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 31.10.2023: Tulevaisuuden liidigenerointi – miten evästeiden ja kohdentamisen muutokset vaikuttavat markkinoijan arkeen?

Viime vuosina olemme nähneet valtavia muutoksia tietosuojasäännöksissä, evästeiden käytössä ja asiakkaiden käyttäytymisessä. Kun tähän lisää vielä alustojen muuttuvat targetointimahdollisuudet, myös yritysten on laitettava muutoshousut jalkaan pysyäkseen asiakkaidensa perässä.
Blogit

Miten radikaali muutos johdetaan? Nappaa vinkit ja onnistu!

Moni tiedostaa, että muuttuvassa maailmassa pärjätäkseen tarvitaan kunnon ravistelua ja täysin uusin tavoin tekemistä. Perinpohjaisen, radikaalin muutoksen johtamisen kohdalla saattaa kuitenkin herätä kysymyksiä: Mistä aloittaa, miten edetä? Kati Huovinmaa jakaa omat, kokemuksen ja mokien myötä löytyneet vinkit hyödynnettäväksi muutosprojektissasi onnistumiseen.
Tapahtumat

*Tilaisuus on päättynyt* Myynnin ja markkinoinnin yhteinen suunta 2024 / Helsinki 9.11.2023

Tule katkaisemaan marraskuun harmaus, tapaamaan kollegoita ja inspiroitumaan myynnin ja markkinoinnin ajankohtaisista teemoista! MarkkinointiKollektiivi ja MyyntiKollektiivi yhdessä kutsuvat sinut ikuiseen kesään, lämpimälle valkoiselle hiekalle, Biitsi.fi-tiloissa järjestettävään Myynnin ja markkinoinnin yhteinen suunta 2024 -tilaisuuteen.
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 24.10.2023: Älä anna vastuullisuuden viedä yöunia – apua vastuullisuuteen pk-yrityksille ja markkinoijille

Ovatko vastuullisuus, vastuullisuusviestintä ja vastuullisuusmarkkinointi vain isojen yritysten pöydällä? Kuinka pienemmät yritykset pääsevät kiinni vastuulliseen liiketoimintaan? Voisiko markkinoinnin alaa hivuttaa vastuullisempaan suuntaan sisältäpäin?
Tapahtumat

KATSO TALLENNE: MK Aamukahviseura 17.10.2023: Miten asettaa asiakaskäyttäytyminen liiketoiminnan ytimeen?

Aamukahviseura saa vieraakseen Niklas Kurjen (Colcrane), joka inspiroi meitä tutkimuslähtöisillä ja asiakasdataa uudella tavalla hyödyntävillä menetelmillä.
Blogit

Tavoita tasapuolisesti äänellä

Markkinointiviestinnän tekijälle podcastit ovat erityisen kiinnostavia vaikuttavuutensa vuoksi. Hyvällä sisällöllä kuuntelija saadaan viettämään tunteja organisaation viestien parissa. Äänimedialla on vaikuttavuuden lisäksi toinenkin ässä hihassaan: sen avulla voi tehdä yhdenvertaista ja tasa-arvoista viestintää.