MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

MK Aamukahviseura

11 elokuun @ 08:30 - 09:00

MarkkinointiKollektiivi kutsuu kaikki virtuaalisille aamukahveille! Haluamme ylläpitää markkinoinnin alan kontakteja ja jakaa inspiraatiota aamutuimaan joka kolkkaan.

MK Aamukahviseurassa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisuuksista rennoissa merkeissä aina tiistaisin klo 8.30-9.00!

Tilaisuuksia hostaavat Kollektiivin tuotannon puolelta vaihdellen Marica Thorén, Pauliina Määttä ja Sanna-Kaisa Koivisto, ja heillä on jokaisella kerralla lähetyksessä mielenkiintoinen vieras, jonka kanssa herätellään markkinoinnin alan ammattilaiset työpäivään.

 

Otteita osallistujapalautteista:

“Olen vähän yllättynyt siitä, että miten tärkeitä näistä aamukahveista on itselleni tullut. On ollut ihanaa viettää aikaa “tuttujen” osallistujien ja hostien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisten aiheiden parissa ja herätellä itseä uusilla aiheilla. “

“Todella hyvät ja napakat puolituntiset ja mielenkiintoisia, myös itselle ihan uusia, topiceja! Tykkään!

Tosi kiva aloittaa työt aamukahviseurasta – jatkakaa :)”

 

 

AAMUKAHVISEURA ON KESÄLOMALLA: JATKAMME LÄHETYKSIÄ TAAS TIISTAINA 11.8.2020.

Haluatko kuulla tuoreeltaan Aamukahviseuran teemoista ja vieraista? Jätä yhteystietosi tähän alle botillemme, ja saat lähempänä osallistumislinkin aina kunkin aamun virtuaaliaamukahveihin >>

 Tutustuthan ennen tietojen antamista tietosuojaselosteeseemme, antamalla tiedot liitämme sinut MK Aamukahviseuran postituslistalle

 

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen.
Unelmamme on, että Suomessa tehdään maailman parasta markkinointia. Tätä unelmaa tavoittelemme tukemalla markkinoinnin alalla työskentelevien henkilöiden kompetenssia ja ammatillista hyvinvointia. Haluamme myös edistää koko markkinointialan yhteishenkeä ja nostaa markkinoinnin arvostusta.

Mikäli haluaisit vieraaksi MK Aamukahviseuraamme, voit olla suoraan meihin yhteydessä:
Marica Thorén marica@mkollektiivi.fi
Sanna-Kaisa Koivisto sanna-kaisa@mkollektiivi.fi
Pauliina Määttä pauliina@mkollektiivi.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
11 elokuun
Aika:
08:30 - 09:00
Tapahtuma tagia: