MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

MK Aamukahviseura

9 huhtikuun @ 08:30 - 09:00

MarkkinointiKollektiivi kutsuu kaikki virtuaalisille aamukahveille ja haluaa näin ylläpitää markkinoinnin alan kontakteja myös etätyön aikana!

Käytännössä koko markkinoinnin ala on seuraavat kuukaudet etätöissä. Tarve oppimiseen, oivalluksiin ja inspiraatioon ei kuitenkaan etätöitä tehdessä katoa. Rinnalle tulee myös tarve olla kontaktissa hetkissä, joissa muutoin olisi arjessa luontaisesti yhdessä kollegoidensa ja asiakkaidensa kanssa. Yhteisistä hetkistä syntyy oivalluksia, joita ilman monia hyviä asioita jää toteuttamatta.

Ainakin viikkojen 12-15 aikana joka tiistai ja torstai nautitaan virtuaaliset aamukahvit yhdessä klo 8:30-9:00. Aamukahveja hostaavat MK:n Marica Thorén ja Sanna-Kaisa Koivisto, ja heillä on jokaisella kerrallaan vieraana markkinointialan asiantuntija, jonka kanssa keskustellaan markkinoinnista ja alan ajankohtaisuuksista rennoissa merkeissä. Samalla myös jaetaan kokemuksia hyvistä etätyökäytännöistä.

MarkkinointiKollektiivin aamukahviseuran mahdollistaa yhteisölle Aller markkinointipalvelut, joka haluaa auttaa ylläpitämään keskustelua markkinoijille keskeisistä aihepiireistä kevään aikana.

MK Aamukahviseura käynnistyy heti tiistaina 17.3. klo 8.30, jolloin mukana on Tomi Hilvo Dingleltä. Tomin kanssa jutellaan ainakin rohkeasti vastuullisesta markkinoinnista.

Torstaina 19.3. klo 8:30 kahviseuranamme on MMA:n Marko Hovinmäki. Markon kanssa keskustellaan ainakin myynnin ja markkinoinnin yhteistyöstä.

Tiistaina 24.3. klo 8:30 saamme vieraaksemme Mikael Castrénin Dentsulta, ja puhutaan hyvinkin ajankohtaisesta teemasta, inhimillisistä virtuaalitapahtumista.

Torstaina 26.3. klo 8:30 keskustellaan Metsä/Skogenin Carita Peltosen kanssa mahtavasta konseptista, joka kiinnostaa maailmalla. Maailmanvalloitus Suomesta käsin ja super nopea verkkokaupan avaaminen ovat aamukeskustelun polttopisteessä.

Tiistaina 31.3. klo 8:30 vieraanamme on LUTista (Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT) vieraana apulaisprofessori Joel Mero. Aiheena on datakeskeinen markkinointi: keskustellaan datakeskeisyyden hyvistä käytännöistä  sekä sudenkuopista markkinoinnissa.

Torstaina 2.4. klo 8:30 saamme kahviseuraksi Aller Ideasin Anne Luhtalan. Anne jakaa ajatuksiaan sisältömarkkinoinnin super-ammattilaisena mm. siitä millaisilla sisällöillä ihmisiä inspiroidaan.

Tiistaina 7.4. klo 8:30 linjoilla aamua on aloittelemassa Mira Mäkiranta Qurulta. Miran kanssa keskustellaan ainakin erilaisista datalähteistä asiakasymmärryksen apuna.

Torstaina 9.4. klo 8:30 aloittelemme yhdessä päivän Jussi Liimataisen kanssa. Jussi saapuu Vipulta ja on juuri kirjoittanut kirjan “Digitrippi”. Nostetaan teemaksi digimarkkinoinnin johtaminen.

Jätä meille alle sähköpostiosoitteesi, ja saat lähempänä osallistumislinkin aina kunkin aamun virtuaaliaamukahveihin! Teen tai kaakaon juonti on myös sallittua.

Laita samalla kalenteriisi jo kaikki aamukahvit: 17.3., 19.3, 24.3, 26.3, 31.3., 2.4., 7.4. ja 9.4. klo 8:30-9.00!

 

Tiedot

Päivämäärä:
9 huhtikuun
Aika:
08:30 - 09:00
Tapahtuma tagia: