MarkkinointiKollektiivi
LOADING
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

MK Aamukahviseura

22 syyskuun @ 08:30 - 09:00

MarkkinointiKollektiivi kutsuu kaikki virtuaalisille aamukahveille! Haluamme ylläpitää markkinoinnin alan kontakteja ja jakaa inspiraatiota aamutuimaan joka kolkkaan.

Super suosion saaneet, kaikille avoimet, virtuaaliaamukahvit joka tiistaiaamu klo 8.30!

22.9.2020 klo 8.30-9.00, vieraana Annika ja Teemu  / Mediateko.

Seuraavassa MK Aamukahviseurassa keskustelemme tunnetilan ja viestin perillemenon yhteydestä, kun vieraaksemme saapuu Mediateolta Annika ja Teemu. Tulemme keskustelemaan muun muassa siitä, miten markkinoinnissa voidaan hyödyntää erityisesti vapaa-ajan hyvä fiilistä. Lisäksi tulemme hieman puhumaan myös kotimaan matkailun tilanteesta korona-aikana.

MK Aamukahviseura on MarkkinointiKollektiivin tuottama ohjelma.  Tilaisuuksia hostaavat Kollektiivin tuotannon puolelta vaihdellen Marica Thorén, Pauliina Määttä ja Sanna-Kaisa Koivisto, ja heillä on jokaisella kerralla lähetyksessä mielenkiintoinen vieras, jonka kanssa herätellään markkinoinnin alan ammattilaiset työpäivään.

 

Otteita osallistujapalautteista:

“Olen vähän yllättynyt siitä, että miten tärkeitä näistä aamukahveista on itselleni tullut. On ollut ihanaa viettää aikaa “tuttujen” osallistujien ja hostien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisten aiheiden parissa ja herätellä itseä uusilla aiheilla. “

“Todella hyvät ja napakat puolituntiset ja mielenkiintoisia, myös itselle ihan uusia, topiceja! Tykkään!

Tosi kiva aloittaa työt aamukahviseurasta – jatkakaa :)”

 

Haluatko kuulla tuoreeltaan Aamukahviseuran teemoista ja vieraista? Jätä yhteystietosi tähän alle botillemme, ja saat lähempänä osallistumislinkin aina kunkin aamun virtuaaliaamukahveihin >>

 Tutustuthan ennen tietojen antamista tietosuojaselosteeseemme, antamalla tiedot liitämme sinut MK Aamukahviseuran postituslistalle

 

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, joka tuo ammatillisen osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet markkinoinnin ammattilaiset ja asiantuntijat yhteen.
Unelmamme on, että Suomessa tehdään maailman parasta markkinointia. Tätä unelmaa tavoittelemme tukemalla markkinoinnin alalla työskentelevien henkilöiden kompetenssia ja ammatillista hyvinvointia. Haluamme myös edistää koko markkinointialan yhteishenkeä ja nostaa markkinoinnin arvostusta.

Mikäli haluaisit vieraaksi MK Aamukahviseuraamme, voit olla suoraan meihin yhteydessä:
Marica Thorén marica@mkollektiivi.fi
Sanna-Kaisa Koivisto sanna-kaisa@mkollektiivi.fi
Pauliina Määttä pauliina@mkollektiivi.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
22 syyskuun
Aika:
08:30 - 09:00
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

MarkkinointiKollektiivi
Kotisivu:
mkollektiivi.fi

Tapahtumapaikka

Verkossa