MarkkinointiKollektiivi koostaa jo kolmatta kertaa Finnish Martech Landscape -julkaisun. Kooste tehdään työkaluksi jokaiselle markkinoinnin ammattilaiselle. Ilmoita yritys mukaan toukokuussa 2023 julkaistavaan uuteen koosteeseen!

Veloituksettoman koosteen lataamalla jokainen markkinoija voi hahmottaa paremmin erilaisten markkinointiteknologioiden tarjoamaa, ja saada ajatuksia oman organisaationsa markkinoinnin kehittämiseksi. Finnish Martech Landscape on tehty kahdesta syystä: omalta osaltamme haluamme olla nostamassa kotimaisia martech-toimijoita esille ja auttaa markkinoijia nimenomaan kotimaisten teknologia-palveluntarjoajien löytämisessä.

Voit ilmoittaa yrityksen vuoden 2023 koosteeseen tai ladata vuoden 2022 koosteen veloituksetta artikkelin lopusta löytyvän botin kautta 🇫🇮
You can download the 2022 material from the bot below this article 🇬🇧

Finnish Martech Landscape 2022 -kooste on tehty yhdessä MarkkinointiKollektiivi-yhteisön vinkkien avulla vuoden 2021 mittaan. Nyt koostetta päivitetään ja uusi kooste julkaistaan toukokuussa 2023.

Kuinka kooste tehtään? Taustaselvitystyössä löydetyt yritykset sijoitellaan landscape-koosteeseen sen perusteella, millaista tuotetta yritys tarjoaa ja mihin kategoriaan se sopivimmin istuu. Yritysten jaottelussa on käytetty globaalin Martech Landscape -koosteen mukaisesti kuutta yläkategoriaa, sekä niiden alakategorioita. Martech-sektorin yrityksille tyypillistä on, että ne saattavat muuttaa suuntaansa nopeasti (ja usein). Tämän johdosta jaottelu kategorioihin on vuosittain haastavaa, ja yrityksen sijainti voi vuoden mittaan muuttua.

Vuoden 2022 ladattavissa oleva kooste sisältää yhteensä 169 yritystä, joista 18 on kokonaan uusia. Vuoden 2021 koosteeseen verrattuna uudesta Finnish Martech Landscape-koosteesta on poistettu 17 yritystä mm. konkurssien ja yritystoiminnan lopettamisen seurauksena sekä liiketoiminnan muututtua palveluliiketoiminnaksi. Muutoksia on varmasti jälleen luvassa, kun uutta vuoden 2023 koostetta ryhdytään kasaamaan.

“Meille on kunnia-asia ylläpitää ja päivittää listaa suomalaisista markkinointiteknologia-alan yrityksistä. Tältä listalta tulevat lähitulevaisuuden kovimmat kotimaiset martech-kasvajat. Tämän koosteen myötä uskomme, että jokaisen markkinoijan on myös helpompi lähestyä ehkä vaikeaksikin koettua markkinointiteknologiakenttää, joka tarjoaa toki paljon mahdollisuuksia, mutta voi olla vaikea hahmottaa” kertoo MarkkinointiKollektiivin perustaja Santtu Kottila.

Tulemme päivittämään Finnish Martech Landscapea kevään 2023 aikana, ja otamme mielellämme vastaan uusia tietoja yrityksistä.

Lataa materiaali tai ilmoita uusi yritys mukaan helposti tämän botin kautta!
Julkaistu 
1.2.2023
Uutiset
 -kategoriassa

Lisää 

Uutiset

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.