V

uoropuhelua ja verkostoitumista tarjolla tiistaina 9.2. klo 14-15!

Tule mukaan MarkkinointiTreffeille! MarkkinointiKollektiivi kokoaa markkinoinnin alan ammattilaisia yhteen keskustelemaan, sparrailemaan ja ideoimaan vapaamuotoisesti yhdessä!

Mistä on kyse:
Korona tai ei, harrastamme itse kukin liian vähän agendattomia tapaamisia - niistä kuitenkin voi aina inspiroitua, oppia ja saada uusia mielenkiintoisia kontakteja! Kuten tiedämme, koronan johdosta kaikki verkostoituminen ja spontaani ideointi, sekä “aivojen tuuletus” uusien tuttavien kanssa keskustellen on lähes olematonta.

Siksi järjestämme MarkkinointiTreffit!
Kutsumme sokkotreffeille markkinoinnin alan ammattilaisia. Tutustutaan ja annetaan tilaa sille, mikä tänään on päivän polttavana mielessä; syntyykö uuden tuttavuuden kanssa maailmanparannukseen keskittyvä tuokio, uusi liikeidea vai mahdollisesti lisää hyviä kysymyksiä?MarkkinointiTreffit tapahtuvat 3-5 hengen pienryhmissä.

MarkkinointiTreffieillä:
✅ MarkkinointiKollektiivin tuotanto avaa linjat ja auttaa treffit alkuun
✅ Ajatusten vaihtoa oman treffiporukan kesken
✅ Loppukokoontuminen: haluamme tietää, miten meni!

Palautetta aikaisemmilta MarkkinointiTreffeiltä:
"Todella tervetullut tapahtuma tähän eristyneeseen arkeen! Keskustelu soljui ja kaikki oli reippaasti ja hyvällä fiiliksellä mukana."

"Mukava tutustua spontaanisti uusiin ihmisiin, kun siihen tämä ajan hetki ei oikein tarjoa mahdollisuuksia. Ei paljoa juteltu markkinoinnista tai sparrailtu sen kummemmin, mutta muuten löytyi kiinnostavia puheenaiheita."

"Tästä saa uutta virtaa sekä ihan konkreettisia uusia ideoita ja kokemustenvaihtoa"

Toivomme, että MarkkinointiTreffit tuovat nyös sinulle uusia ajatuksia, virtaa ja kontakteja! Lähdetkö mukaan?

ps. Näille MarkkinointiTreffeille on paikkoja rajoitetusti. Jos MarkkinointiTreffit ovat menneet jo täyteen, jätä toki yhteystietosi jonotuslistalle! Saat näin kuulla, milloin MarkkinointiTreffit järjestetään seuraavan kerran, ja voimme heti skaalata seuraavat MarkkinointiTreffit oikeaan kokoluokkaan!

Lähdetkö mukaan? Ilmoittaudu tästä.

Julkaistu 
31.1.2021
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.