S

Solitan ja ToinenPHD:n yhteenliittymä vastaa jatkossa Ruotsin maabrändin ja matkailumarkkinoinnin strategiasta, suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Ruotsin markkinointi tehdään jatkossa Suomesta. Alkuvuodesta kilpailutuksessa ollut yksi Euroopan suurimmista asiakastileistä onnistuttiin voittamaan Suomeen poikkeuksellisella toimistojen yhteiskuviolla.

Ruotsin markkinoinnin Director of Marketing Börje Börgelssön kommentoi uutta toimistokumppanikuviota tyytyväisen oloisena.

“Kilpailutus oli pitkä ja raskas prosessi, jossa keskustelimme sopivasta kumppanista pitkään. Valinta oli vaikea ja kilpailu viimeisten vaihtoehtojen välillä tiukka, mutta suomalaisten ajatukset ja alustavat suunnitelmat meidän varalle olivat poikkeuksellisen erinomaisia. Ne jättivät selvästi taakseen muut toimijat. Varsinkin ruotsalaiset!” Börgelssön linjaa.

Kilpailutukset ovat tiukkoja puristuksia ja osallistujille raskaita prosesseja. Solitan Senior Vice President Lassi Kurkijärvi on iloinen uudesta asiakkuudesta.

“Yleensä keskitymme isompiin asiakkuuksiin, mutta suomalaisen analytiikkaosaamisen ansiosta tiedämme jo ruotsalaisista enemmän kuin he itse, joten tämä avaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia Solitan nopeaan kansainvälistymiseen. Koneoppimisen avulla pystymme helposti ennustamaan millä sävyllä jättebra kannattaa milloinkin sanoa”, Kurkijärvi maalailee.

Kilpailutuksessa olivat mukana kaikki Euroopan johtavat toimijat, mutta silti poikkeuksellinen, ja vielä suomalainen, toimistojen ”syndikaatti” vei voiton. ToinenPHD:n toimitusjohtaja Heidi Husso on iloinen siitä, että suomalaiset voittivat ruotsalaiset ”markkinointimaaottelussa” – ja vielä ruotsalaisten omalla maaperällä.

“Tottakai autamme naapuria! Keskitymme näin alkuun auttamaan heitä kehittymään heille vähän vieraampien brändimuuttujien kanssa. Neuvomme muodikkaammassa pukeutumisessa, tapa- ja päihdekulttuurissa, sekä pop- ja Euroviisumusiikin tekemisessä. Designia ja huonekalumarkkinan parempaa kaupallistamista tietenkään unohtamatta”, Husso kertoo.

Yhteistyö on käynnistynyt tänään 1.4. ja kestää peräti viiden vuoden periodin ajan. MarkkinointiKollektiivi onnittelee!

Julkaistu 
1.4.2019
Uutiset
 -kategoriassa

Lisää 

Uutiset

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.