MarkkinointiKollektiivin tuotanto etsii kokoaikaista sekä osa-aikaista tuottajaa


*Haku on tältä erää päättynyt. Kiitämme lämpimästi kaikkia, jotka ovat osoittaneet näin nopeasti kiinnostuksensa tähän työtehtävään! Palaamme kaikille botin kanssa keskustelleille mahdollisimman pian asiaan.*

Suomen suurinta ja elinvoimaisinta markkinoinnin alan yhteisöä pyörittävä, ja yhteisön lähes 18 000 jäsenelle tapahtumia, sisältöjä, koulutuksia ja uutismediaa tuottava MarkkinointiKollektiivin tuotanto etsii tiimiinsä kahta tuottajaa. 

Etsimme yhtä vakituista kokopäiväistä vahvistusta sekä osa-aikaista henkilöä (tunti- tai freelancer-sopimuksella). Hakeminen on tehty helpoksi: ei hakemuksia tai CV:n päivittämisiä, ainoastaan lyhyt jutustelu tämän artikkelin lopussa olevan rekrybottimme kanssa. 

MIKSI MARKKINOINTIKOLLEKTIIVI ON OLEMASSA?

MarkkinointiKollektiivin unelmana on tehdä Suomesta maa, jossa tehdään maailman parasta markkinointia. Missiomme pohjautuu markkinoinnin alan arvostuksen kehittämiseen, alan osaamisen ja oppien jakamiseen sekä markkinointialan ihmisten urien kehittämiseen. Kun tulevaisuudessa puhutaan markkinoinnin pioneereista, haluamme, että maailman katseet kääntyvät Suomeen!

MITÄ MARKKINOINTIKOLLEKTIIVIN TUOTANNOSSA TEHDÄÄN?

MarkkinointiKollektiivin tuotanto on jo neljän vuoden ajan toteuttanut yhteisön lähes 18 000 jäsenelle erilaisia mahdollisuuksia oivaltamiseen, oppimiseen ja inspiroitumiseen. Esimerkiksi viimeisen vuoden aikana olemme tuottaneet markkinoinnista kiinnostuneille viikottaista MK Aamukahviseuralähetystä, 20 MK Teematilaisuutta ja 6 MK Koulutusta. Ideoimme myös jatkuvasti uusia hyödyllisiä sisältöjä, joista viimeisimpänä mainittakoon viikottaiset avoimet keskustelut Clubhouse-alustalla.

Tammikuussa starttasimme myös maamme ainoan markkinoinnin uutismedian MarkkinointiUutiset ja MarkkinointiRadio-podcastimme on jo kolmen vuoden ikäinen. 

Näitä toimia toteutamme yhdessä missiomme jakavien kumppaneidemme kanssa. Työskentely MarkkinointiKollektiivin tuotannossa vaatiikin kumppaniemme kanssa tiivistä yhteistyötä sekä myös uusien kumppanien aktiivista hankintaa

KIINNOSTUITKO?

Kanssamme pääset toteuttamaan kaikkea yllämainittua! Toivomme, että tuot mukanasi myös ideoita, joita emme ole vielä keksineet - miten MarkkinointiKollektiivi voisi tulevaisuudessa opettaa, inspiroida ja oivalluttaa yhteisön jäseniä uusilla tavoilla tai miten nykyisiä toimia voisi kehittää? 

Tehdään yhdessä markkinoinnista innostuvien ihmisten työelämästä parempaa: annetaan välineitä oppia uutta, jakaa tietoa ja lisätään alan avoimuutta. Meillä saat innostua, ideoida, kokeilla ja kehittää!

MISTÄ PÄIVÄMME KOOSTUVAT?

Tiimimme päivittäiset työtehtävät ovat hyvin monipuolisia, ja pienessä tehokkaassa tiimissämme kaikki osallistuvat kaikkeen. 

Arki sisältää MarkkinointiKollektiivin mission esilletuomista ja yhteistyöideointia kaikissa relevanteissa yhteyksissä, tapahtumatuotantoa, b2b-myyntiä ja kumppanikeskusteluita, sisällöntuotantoa kanaviimme, tapahtumien ja koulutusten hostaamista ja keskustelujen moderointia sekä projektinjohtoa.

Saamme aikaan paljon ja nopeassa tahdissa. Työssämme on kyettävä itsenäiseen rohkeaan päätöksentekoon sekä projektien kokonaisvaltaiseen hallinnointiin: ideasta toteutukseen ja raportointiin.

MITÄ TOIVOISIMME UUDELTA TIIMIKAVERILTAMME?

Jotta päivittäinen tekeminen olisi miellyttävää ja innostavaa, toivoisimme sinulta:

  • Aitoa halua auttaa yhteisömme jäseniä kehittymään markkinoinnin alalla
  • Järjestelmällisyyttä ja kykyä viedä projekteja ja toteutuksia itsenäisesti ideasta maaliin asti
  • Markkinointialan tuntemista ja kiinnostusta sen kehittämiseen
  • Projektinjohtotaitoja
  • Yrittäjähenkisyyttä
  • Sisällöntuotantotaitoa
  • Rohkeutta olla esillä yhteisömme suuntaan erilaisissa toimenpiteissämme
  • Kaupallista ajattelutapaa ja myyntikokemusta (tai asiantuntijamyyntikokemusta)
  • Kykyä hahmottaa isompia kokonaisuuksia, mutta myös halua tarttua pieniin yksityiskohtiin
  • Aitoa halua kehittää MarkkinointiKollektiivin toimintaa
  • Kiinnostusta ja ymmärrystä markkinointiteknologioista, joiden avulla viestimme yhteisöllemme

Työssä onnistuaksesi tarvitset myös kykyä heittäytyä, ottaa rohkeasti vastuuta ja kokeilla aivan uusia juttuja. 

MILLOIN TOIVOISIMME SAAVAMME UUDEN TIIMIKAVERIN?

Vakituisen tekijän toivomme voivan liittyä osaksi tiimiämme vielä ennen tulevaa kesälomakautta.

Freelancerin etsinnässä huomioimme erityisesti tapahtumatuotannon kokemusta sekä sisällöntuottamisen osaamista. Freelanceri tulisi tiimimme osaksi yhdessä sovittavalla tuntimäärällä ainakin elokuu 2021 - helmikuu 2022 ajaksi

TYÖSKENTELYTAPAMME JA MUU TUOTANNON TIIMI

Pääkallopaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta työtä tehdään paljon etänä, on tehty jo ennen pandemiaa. Virallisena työnantajan on MK Tuotannot Oy. 

Tällä hetkellä MK Tuotannot työllistää kaksi kokopäiväistä sekä neljä osa-aikaista työntekijää, joista kaksi on MarkkinointiUutiset-median journalisteja. Kaikilla meillä on toisistamme eriävät taustat markkinoinnin alalta, ja käytämme erilaisia vahvuuksiamme arjessa työtehtävien jakamiseen.

Tässä työpaikassa yrittäjähenkisyys yhdistyy lämpimään ja välittävään tiimityöskentelyyn. Olemme toisiamme sparraava ja parhaimpaansa pyrkivä porukka, jossa näkemyksistä keskustellaan välillä intohimoisestikin. Haluamme haastaa työelämän normeja, testaamme ja rakennamme omalle tiimillemme parasta mahdollista työelämää. 

*Haku on tältä erää päättynyt. Kiitämme lämpimästi kaikkia, jotka ovat osoittaneet näin nopeasti kiinnostuksensa tähän työtehtävään!*

Jos haluat katsoa, miten MK-tuotannon Sanna-Kaisa on avannut meidän arkea, käy lukemassa Sanna-Kaisan blogikirjoitus aiheesta täällä.


Julkaistu 
30.3.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.