Finnish Martech Landscape 2023 on nyt julkaistu! MarkkinointiKollektiivi julkaisee jo kolmatta kertaa koosteen Suomen martech-landscapesta. Kooste on tehty työkaluksi jokaiselle markkinoinnin ammattilaiselle.

Veloituksettoman koosteen lataamalla markkinoija voi hahmottaa paremmin erilaisten markkinointiteknologioiden tarjoamaa, ja saada ajatuksia oman organisaationsa markkinoinnin kehittämiseksi. Finnish Martech Landscape on tehty kahdesta syystä: 

1) Omalta osaltamme haluamme olla nostamassa kotimaisia martech-toimijoita esille ja 

2) Haluamme auttaa markkinoijia nimenomaan kotimaisten teknologia-palveluntarjoajien löytämisessä.

Voit ladata koosteen veloituksetta artikkelin lopusta löytyvän botin kautta 🇫🇮
You can download the material from the bot below this article 🇬🇧

Finnish Martech Landscape-kooste on tehty yhdessä MarkkinointiKollektiivi-yhteisön vinkkien avulla vuoden 2022 ja alkuvuoden 2023 mittaan. Selvitystyössä löydetyt yritykset on sen jälkeen sijoiteltu landscape-koosteeseen sen perusteella, millaista tuotetta yritys tarjoaa ja mihin kategoriaan se sopivimmin istuu. Yritysten jaottelussa on käytetty globaalin Martech Landscape -koosteen mukaisesti kuutta yläkategoriaa, sekä niiden alakategorioita. Martech-sektorin yrityksille tyypillistä on, että ne saattavat muuttaa suuntaansa nopeasti (ja usein). Tämän johdosta jaottelu kategorioihin on vuosittain haastavaa, ja yrityksen sijainti voi vuoden mittaan muuttua.

Nyt ladattavissa oleva kooste sisältää yhteensä 180 yritystä, joista 22 on kokonaan uusia. Vuoden 2022 koosteeseen verrattuna uudesta Finnish Martech Landscape-koosteesta on poistettu 10 yritystä mm. konkurssien ja yritystoiminnan lopettamisen seurauksena sekä liiketoiminnan muututtua palveluliiketoiminnaksi.

“Meille on kunnia-asia ylläpitää ja päivittää listaa suomalaisista markkinointiteknologia-alan yrityksistä. Tältä listalta tulevat lähitulevaisuuden kovimmat kotimaiset martech-kasvajat.
Iso kiitos taas koko MarkkinointiKollektiivin yhteisölle aktiivisesta avusta uusien yritysten vinkkailuissa!” suitsuttaa MarkkinointiKollektiivin perustaja Santtu Kottila.

Tulemme päivittämään Finnish Martech Landscapea jatkossakin vuosittain, ja otamme mielellämme vastaan vielä mahdollisesti puuttuvia yrityksiä.

Lataa materiaali tai ilmoita uusi yritys mukaan helposti tämän botin kautta!
Julkaistu 
24.5.2023
Uutiset
 -kategoriassa

Lisää 

Uutiset

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.