MK & Digmarit Aamukahviseura palkkaspesiaali: Miten neuvottelen itselleni toimivimman työsopimuksen?

Vieraina Juri Aaltonen (ERTO), Lasse Iskanius (Julkee x Lempee) sekä Julia Kaukinen (Kaukinen Consulting Oy) 

Mitä markkinoinnin alalla tienataan? Kuinka neuvottelen oikean palkan suhteessa työtehtäviini, ja mistä muista työsuhteen ehdoista kannattaa neuvotella?

MK Aamukahviseuran palkkaspesiaalissa käydään läpi Digmaritin (aiemmalta nimeltään DigiMaMa) ja Toimihenkilöliitto Erton palkkakyselyyn pohjaava uusin palkkasuositus markkinoinnin alalle. Tunnin aikana puhutaan niin palkoista kuin myös laajemmin markkinoinnin alan työelämästä ja sen moninaisista ehdoista. Palkkasuositukseen ja keskusteluun pohjautuvassa tilaisuudessa halutaan kannustaa markkinoinnin alalla toimivia palkka-avoimuuteen ja oman osaamisen oikeaan arvottamiseen: näillä voimme yhdessä luoda kullekin toimivimman työelämän. 

Tunnin aikana käsittelemme ainakin seuraavia teemoja: 

  • Kuulet, millainen on Digmarit ry:n ja Toimihenkilöliitto ERTO:n palkkasuositus alalla toimiville. 
  • Saat tukea ja rohkaisua palkasta ja työn arvosta puhumiseen.
  • Pohditaan vinkkejä, miten oman osaamisen tuottaman arvon yrityksen liiketoiminnalle voisi sanoittaa ymmärrettävästi ja selkeästi niin työsuhdetta solmiessa kuin myös työsuhteen aikaisissa keskusteluissa.

MarkkinointiKollektiivin ja Digmarit ry:n Aamukahviseuran palkkaspesiaalissa osaamistaan ja näkemyksiään ovat jakamassa:

  • Juri Aaltonen (puheenjohtaja ja työsuhdejuristi, ERTO) tuo esille, millainen on Toimihenkilöliitto ERTO:n palkkasuositus markkinoinnin alalla toimiville. Hän avaa alamme vähimmäispalkkasuosituksen sisältöä ja rohkaisee jokaista avoimempaan keskusteluun omasta palkasta ja työn oikeasta arvottamisesta.
  • Lasse Iskanius (Julkee x Lempee) tuo keskusteluun alan työnantajanäkökulman. Markkinointialan toimistoa vetävä Lasse on luvannut jakaa ajatuksiaan siitä, millaisena ala näyttäytyy hänelle, ja millaisia käytäntöjä markkinoinnin alalla on työsuhteiden ja palkkauksen osalta. Hänen toimistossaan noudatetaan palkka-avoimuutta.
  • Julia Kaukinen (Kaukinen Consulting) käy läpi, millaisista asioista työsuhdetta solmiessa kannattaa neuvotella, ja miten omaa osaamistaan kannattaa nostaa esille. Julia coachaa ja kannustaa etenkin johtajia työnhaussa.

 Toivottavasti näemme sinut linjalla mukana, lämpimästi tervetuloa!

<< Voit katsoa tallenteen myös täältä >>

MK Aamukahviseura on MarkkinointiKollektiivin tuotannon juontama virtuaalinen aamukahvihetki, jossa jaetaan inspiraatiota vaihtuvien vieraiden kanssa kaikille markkinoinnin asiantuntijoillle. Tarjolla on rentoa keskustelua markkinoinnin alan ajankohtaisuuksista, aiheista ja ilmiöistä. Katso aiempien vierailujen tallenteet ja tutustu konseptiin.

Julkaistu 
4.4.2023
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.