S

uunnitteletko tulevan vuoden markkinointitoimenpiteitä, onko vuosikello hahmotelmissa? Pohditko, miten saisit parhaiten kommunikoitua yritysjohdolle markkinoinnin tekemisestä? Mietitkö tapoja tehostaa työtä ja päästä eroon muistilapuista? Hyvä, silloin tämä MarkkinointiRadion jakso on juuri sinulle!

MarkkinointiRadion vieraaksi saadaan Joonas Jukkara Digitoimisto SEOSEON:lta. Joonas kertoo hyvin konkreettisin esimerkein, miten markkinoinnin tekemistä saadaan suunniteltua, johdettua ja toteutettua tehokkaasti, ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota markkinoinnin vuosikelloa suunnitellessa.

Joonaksen kanssa jutellaan myös siitä, miksi on tärkeää, että käytössä olevat työkalut ovat oikeasti toimivia. Mitä etua on siitä, että suunnitelmia ei laadita enää tammikuun alussa pelkäksi pdf-tiedostoksi, johon pahimmassa tapauksessa palataan vasta vuoden lopulla?

Tässä jaksossa saat monia vinkkejä markkinoinnin suunnitteluun, sen toteuttamiseen ja työn tehostamiseen! Kiitos Village Worksille, että saimme nauhoittaa jakson tiloissanne!

Kuuntele jakso tästä alta, ja laita MarkkinointiRadio seurantaan Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa!

Muihin MarkkinointiRadion jaksoihin pääset täältä.

Julkaistu 
27.11.2020
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.