Tässä MarkkinointiRadion jaksossa puhutaan teknologian hyödyntämisestä markkinoinnissa! Vieraaksemme saapuvat Maija Eklöf Kalmarilta ja Lars “Lasse” Schulman Salesforcelta.

Maijan ja Lassen kanssa pohditaan, millaista muutosta ja jatkuvaa oppimista teknologialähtöinen markkinointi vaatii. Riittääkö osaaminen organisaatioissa kun puhutaan dataohjautuvuudesta, ja onko markkinointiammattilaisten keskuudessa teknologiapelkoja? Miltä näyttää teknologiavetoisen markkinoinnin tulevaisuus, ja millaiselle osaamiselle on jatkossa tarvetta?

Hyppää mukaan Maijan ja Lassen keskusteluun!

ps. tutustu myös MK Aamukahviseuraan jossa Maija ja Lasse olivat vieraana, sekä lue heidän aiheen tiimoilta kirjoittamansa blogi!

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!
Julkaistu 
31.5.2021
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.