MarkkinointiRadiossa puhutaan aiheesta, jolla ei ole vielä vakiintunutta suomenkielistä nimeä. Vieraaksemme saapuu Iiro Antero PinMeTo:lta, ja keskustelussa herätetään muutkin kuin markkinoijat pohtimaan oman organisaationsa verkkopresenssiä ja lokaatiomarkkinointia. Mistä on kyse ja miksi aihe on tärkeä eri liiketoiminta-alueilla sekä kuluttajabisneksessä että b2b-yrityksissä?

Iiro havainnollistaa organisaation verkossa olevien tietojen hallinnoinnin merkitystä tarinoilla, joiden sankariksi et haluaisi omalla kohdallasi päätyä! Keskustelussa vilahtavat Google My Business, Apple Maps, Google Maps ja monet muut alustat. Ovatko nämä sinulla varmasti hallussa? Tiedätkö, mitä näissä organisaatiostasi kerrotaan niin kuluttajan, organisaation kuin työntekijänkin näkökulmasta? Onneksi Iiro jakaa paljon hyödyllisiä vinkkejä ja kertoo, miten saat organisaatiosi verkkopresenssin kuntoon.

Kuuntele jakso, ja ota talteen vinkit ja to do-lista oman verkkopresenssin vahvistamiseen!

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!

Julkaistu 
15.6.2021
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.