M

arkkinointiKollektiivi ja Vipu kutsuvat sinut käytännönläheiseen nykyaikaisen markkinoinnin tehoaamuun! Teknologia parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa markkinointia -tilaisuudessa kuulet, millaisia liiketoimintahyötyjä HubSpotin teknologiaa hyödyntämällä voidaan saada aikaiseksi, ja opit mitä kaikkia markkinoinnin osa-alueita voidaan automatisoida markkinoinnin tuloksien ja markkinoijan työpäivän, tehostamiseksi.

Milloin: Keskiviikkona 20.1.2021 klo 8:25-10:30
Missä: Virtuaalitilaisuutena verkossa

Aamun aikana saat vinkkejä asiakasta palvelevasta markkinoinnista sekä tutustut demon avulla HubSpotin toiminnallisuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tässä tilaisuudessa jargon häädetään nurkkaan ja käytetään aika teknologia-avusteisen markkinoinnin toteutuksen tarkasteluun!Tilaisuus on jaettu kolmeen osaan. Voit osallistua koko aamuun, tai hypätä linjoille mukaan kohtaan, jossa sinua kiinnostava asia on käsittelyssä:

Käsitteet haltuun: Mitä on inbound? Aloitamme tilaisuuden inbound-markkinoinnin alustuksella. Saat kuulla tiiviisti inbound-markkinoinnin perusteet ja tulet tutuksi teeman käsitteistön kanssa.
Teknologia tutuksi: Kaikki tehot irti! Demo-osuudessa pääset tutustumaan monipuolisesti HubSpot Marketing Hub -järjestelmän ominaisuuksiin ja työkaluihin -  verkko- ja markkinointianalytiikkaa unohtamatta.
FAQ: Mitä muut miettivät? Lopuksi kuulet vastauksia yleisimpiin pohdintoihin ja kysymyksiin, joita eri organisaatioissa on käyty HubSpotin käyttöönottoon ja päivittäiseen käyttöön liittyen: Haluamme jakaa näitä sinulle avuksi ja opiksi!
Tilaisuudessa on kunkin osuuden kohdalle varattu aikaa osallistujien kysymyksille.
Tilaisuuden aikataulu:
Klo 8:25  Linjat avataan - Tervetuloa ja mahdollisuus ennakkokysymyksiinKlo
8:30  Käsitteet haltuun: Mitä on inbound? ja aikaa kysymyksille (25 min)
Klo 8:55  Tauko 5 minKlo 9:00  Teknologia tutuksi: Kaikki tehot irti! ja aikaa kysymyksille (1h 15 min)
Klo 10:15  FAQ: Mitä muut miettivät?  ja aikaa kysymyksille ( 15 min)Klo
10:30  Tilaisuus päättyy

Ajatuksiaan ja oivalluksiaan avukseksi tilaisuudessa ovat jakamassa:
Johanna Mikkonen, Vipu
Tuulikki Haaranen, Vipu

Johanna toimii Vivussa myyntijohtajana. Hän keskittyy omassa roolissaan HubSpotin tuomiin liiketoimintahyötyihin ja niihin haasteisiin, joihin järjestelmä tuo helpotusta - niin myynnin, markkinoinnin kuin ylimmän johdon kannalta.Tuulikki työskentelee Vivussa inbound-managerina, perehdyttäen Marketing Hubin saloihin, toimii  tarvittaessa tukena myös suunnittelussa, ja käyttää myös itse päivittäin HubSpotia tehdessään Vivun asiakkaille markkinointia.

Tapahtuma on veloitukseton.
Tapahtuman mahdollistaa Vipu.

Julkaistu 
9.12.2020
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.