Kumppaniblogi: Teads

Googlen ilmoitus IAB:n instream- ja outstream-videomainontaa koskevien määritelmien omaksumisesta on herättänyt keskustelua laajasti digitaalisen mainonnan saralla. Muutos epäilemättä tulee mullistamaan videomainonnan alaa. Huhtikuun 1. päivästä lähtien Google AdX on päivitetty vastaamaan IAB:n instream- ja outstream-videomainonnan standardimääritelmiä.

Tarkistettu video-ohjeistus ei ole aivan uusi; IAB Tech Lab esitteli ne ensimmäisen kerran vuonna 2022, ennen niiden integroimista OpenRTB-protokollaan. Uudet standardit edellyttävät, että instream-videot sisältävät äänen ja käynnistyvät vain käyttäjän aloitteesta.

Useat markkinoilla toimivat SSP:t eli median myyntijärjestelmät, ovat jatkaneet inventaarinsa merkitsemistä instream-videomainonnaksi saadakseen korkeampia CPM:iä (Cost per Mille=kustannus 1000 näyttökertaa kohden) siitä huolimatta, että niiden inventaari ei ole välttämättä täyttänyt viralllista määritelmää. Kun Google nyt laittaa määritelmän täytäntöön, instream-inventaarin (uudemman määritelmän mukaan) odotetaan vähenevän merkittävästi ja kustannusten nousevan. Tavoitettavuuden täydentämiseksi mainostajien on etsittävä huippuluokan outstream-ratkaisuihin keskittyneitä yrityksiä. Juuri tässä Teads on aina tarjonnut tukea, nyt myös Suomessa.

Teadsin premium-luokan outstream-videomainosformaatti, inRead, on aina täydentänyt hyvin instream-videota, ja se on osoittanut pystyvänsä tarjoamaan huomiota herättävän mainoskokemuksen laajalla tavoittavuudella.

Alaa mylläävien muutosten keskellä Teads on erityisen vakaassa ja ainutlaatuisessa asemassa kiitos jo aiemman sitoutumisen innovaatioihin, läpinäkyvyyteen ja ensiluokkaiseen kokemukseen videomainonnan alalla.

Teadsin vahvuus on laadukkaan median ja ensiluokkaisten mainoskokemusten tarjoamisessa. Tämän vankan perustan varassa yritys kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka perustuvat premium-videomainontaan, vastuulliseen mainontaan ja suoraan yhteistyöhön julkaisijoiden kanssa.

Teadsin näkökulmasta, Googlen päätös omaksua IAB:n video-ohjeistus on enemmän kuin tervetullut muutos. Se heijastaa alan laajempaa muutosta kohti tarkkuutta ja läpinäkyvyyttä, joita Teads on aina pitänyt tärkeänä. Olemme aina pyrkineet esittämään mainospaikkamme mahdollisimman tarkasti noudattaen OpenRTB-määrityksiä.

Teads – Outstream-videomainonnan edelläkävijä

Teadsilla innovointi ja avoimuus eivät ole pelkkää sanahelinää, vaan ne ovat perustana kaikelle, mitä teemme. Outstream-videon todellisina edelläkävijöinä olemme aina pyrkineet huippuosaamiseen ja asettamaan korkeimmat standardit videokokemuksille. Varhainen sitoutuminen Googlen standardeihin osoittaa kykymme edelläkävijyyteen ja sitoutumisemme tulevaisuuteen. Olemme jo vuosia puolustaneet avoimuutta mainostajien kanssa ja suoruutta premium-julkaisijoiden kanssa. Tämä luottamukseen perustuva suhde mahdollistaa tehokkaan ja tuloksellisen videomainonnan.

Teadsin erityisvahvuudet:

  • Edistyksellinen Outstream-videomainontaformaatti: Kyse ei ollut vain uuden formaatin luomisesta, vaan myös mainostajien ja julkaisijoiden välisen yhteydenpidon mullistamisesta. Jatkuva innovaatiomme takaa, että pysymme kärjessä ja vastaamme alan dynaamisiin tarpeisiin.
  • Premium-luokan inventaari: Teadsilla on suoria toimituskumppanuuksia yli 3 000 laadukkaan, MFA-vapaan sisältökumppanin kanssa, joista monilla on yksinoikeus outstream-videoihin.
  • Korkea huomioarvo: Olemme kehittäneet erittäin vaikuttavia inRead-livevideoyksiköitä, jotka on suunniteltu korkean huomioarvon lisäksi myös sitouttamaan, jotta mainostajat voivat vaikuttaa yleisöönsä.
  • Toimialan standardeihin sitoutuminen: Sitoumuksemme laatuun, vaatimusten mukaisuuteen ja alan standardien noudattamiseen on vankkumaton. Tämä varmistaa, että kumppanimme voivat luottaa meihin luotettavien ja tehokkaiden mainosratkaisujen suhteen.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Luova tiimimme, Teads Studio, auttaa luomaan räätälöityjä yksiköitä, jotka on kehitetty liiketoimintatuloksia varten ja jotka vastaavat brändisi ainutlaatuisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Sitoutuminen laatuun ja huippuosaamiseen

Vaikka käynnissä oleva muutos aiheuttaa epävarmuutta monille, Teads on vakaassa ja ainutlaatuisessa asemassa kiitos aiemman sitoutumisen innovointiin, avoimuuteen ja ensiluokkaisiin kokemuksiin videomainonnan kentällä.

Teads on niin premium-videomainonnan kuin vastuullisen mainonnan edelläkävijä. Lisäksi panostamme läpinäkyvyyteen ja sitoudumme tinkimättömästi toimialan standardeihin.

Alustamme tukee laadukkaita mainosmuotoja, evästeettömiä kohderyhmäratkaisuja ja ensiluokkaisia mediaympäristöjä tuottaen vastuullisia, todellisia ja mitattavia tuloksia. Lue lisää vastuullisesta mainonnasta tutustumalla sitoumukseemme 100 % MFA-mainospaikkoihin.

Niclas Kevin, Sales Director Finland, Teads.

Julkaistu 
7.6.2024
Blogit
 -kategoriassa

Lisää 

Blogit

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.