Onko sinulla intohimo vaikuttavan, myyvän tekstin kirjoittamiseen? Haluaisitko päästä osaksi kovaa kasvavan verkkokaupan ydintiimiä, jonka missiona on auttaa suomalaisia pääsemään erilaisista kiputiloista eroon ilman lääkkeitä?

Kumppanimme Kipukauppa.com tarjoaa yhdelle henkilölle kokopäiväisen työn Copywriterina!

Tässä työtehtävässä pääset luomaan tuotesivuja, blogitekstejä, artikkeleita, Some-mainoksia, sähköposteja, sekä suunnittelemaan tarjouksia ja erilaisia kampanjoita.

Kipukauppa.com on suomalainen B2C-verkkokauppa, joka myy innovatiivisia apuvälineitä, sekä verkkovalmennuksia erilaisten kiputilojen lääkkeettömään itsehoitoon.

Kipukaupan tuotteet ovat saavuttaneet nopeasti valtavan suosion kuluttajien keskuudessa, ja yrityksen kasvu on ollut räjähdysmäistä. Tällä hetkellä Kipukaupan perustajat Henry ja Miko ovatkin kasaamassa huipputiimiä, jotta kasvua ja ihmisten auttamista voidaan jatkaa samalla vauhdilla tänäkin vuonna.

He näkevät Copywriterin tehtävän olevan hyvin tärkeässä roolissa, ja ovatkin valmiita tarjoamaan mielenkiintoisen uramahdollisuuden:

“Kasvumme on ollut nopeaa, ja nyt on oikea aika vahvistaa tiimiämme. Haemme henkilöä, jolla on aito intohimo vaikuttavan tekstin kirjoittamiseen, ja hänellä on tahtotila kehittyä jatkuvasti, ja yltää huipputuloksiin omalla osa-alueellaan.

Copywriter on yrityksessämme tärkeässä roolissa. Osoituksena siitä tarjoamme mahdollisuuden osakkuuteen, mikäli henkilö osoittaa ajan kanssa huipputuloksia, jatkuvaa tahtoa kehittyä ja aitoa halua auttaa ihmisiä. Tule mukaan auttamaan tehtävässämme kohti kivuttomampaa ja lääkkeettömämpää huomista. -Henry Kuosmanen, CEO

*Haku päättynyt, Kipukauppa on löytänyt uuden vahvistukseen tiimiinsä!*

Haku päättyy 15.03.2021.

Työstä maksetaan 3000€ - 3500€ pohjapalkkaa työkokemuksesta riippuen. Lisäksi tulospohjaiset bonukset. Eli huipputuloksia tekemällä on mahdollisuudet päästä myös hyviin tienesteihin.

Mielenkiintoisena lisänä Henry mainitsi, että työpäiviin kuuluu säännöllisesti itsensä kehittämistä, ja että tästä ajasta maksetaan myös palkkaa. Lisäksi työntekijä saa käyttöönsä vuosittaisen rahasumman käytettäväksi itsensä kehittämiseen.

Kipukauppa etsii toimitiloja Lempäälästä, mutta tarjolla on mahdollisuus tehdä töitä myös etänä. 

*Haku päättynyt, Kipukauppa on löytänyt uuden vahvistukseen tiimiinsä!*

Tehtävään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Henryyn, tavoitat hänet varmimmin sähköpostitse henry@kipukauppa.com, myös Miko vastaa mielellään kysymyksiin Miko@kipukauppa.com.

Julkaistu 
2.3.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.