MarkkinointiRadio-minisarja yhteistyössä MarkkinointiKollektiivi & Sherpa:

Markkinoinnin kehityskeskustelu -podcast syntyi halusta parantaa liike-elämän johdon ja markkinoijien välistä vuorovaikutusta ja ymmärrystä. Kehityskeskustelujen rakentavan rehellisessä hengessä kutsuimme liike-elämän monipuolisia ammattilaisia kertomaan ajatuksiaan markkinoinnista: missä roolissa sitä pitää, millä tolalla suomalainen markkinointiosaaminen makaa ja kuinka yritysten johdon, johtoryhmien ja markkinoijien välistä ymmärrystä voitaisiin edistää.

Jakso 2: Risto Kyhälä / Markkinointi, myynti ja tuotekehitys käsi kädessä

Kehityskeskusteluvuorossa Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Risto on maailmalta liike-elämään oppeja hakenut toimitusjohtaja, joka kannustaa asiakas edellä -ajatteluun. Tähän kuuluu vahvana osana data ja siitä tehtävät analyysit. Ristolle on tärkeää, että etenkin myynti synnyttää paljon dataa, jonka on oltava myös markkinoinnille ja tuotekehitykselle tuttua.

“Mun maailmassa markkinointi, tuotekehitys ja myynti on aina kulkeneet käsi kädessä.”

Markkinoinnin kehityskeskustelussa Risto pohtii luottamusta ja ammattilaisten välisten vaikeidenkin keskustelujen käymistä - ne ovat tarpeellisia, kun analysoidaan markkinaa ja ollaan hereillä talouden- sekä ihmisten mielten muutoksessa. Ytimessä on myös tuotetuntemus, jota Risto peräänkuuluttaa vahvasti myös markkinoinnilta.

“Jos tuntee tuotteen tosi hyvin, ja myynniltä tulee kentältä uudenlaisia signaaleja, niin saatetaan yhdessä löytää kokonaan uusia tapoja tehdä tuotteita ja palveluita. - - Sehän on liikkeenjohdon unelma, kun joku näkee mahiksia jossain!”

Jaksossa puhutaan myös innovatiivisuudesta, mittaamisesta ja taloudellisesta performanssista.

Kuuntele Markkinoinnin kehityskeskustelun jakso 2. ja poimi Riston vinkit markkinoinnin ja liikkeenjohdon yhteistyön parantamiseen!

https://open.spotify.com/episode/2eUsGrhXQdu3hz8qwPal3p?si=_syQm_iRRwSpDI7swD3uHQ

Kuuntele sarjan ensimmäinen jakso täältä.

Markkinoinnin kehityskeskustelu kutsui keväällä 2023 kolme liike-elämän johtajaa keskustelemaan omasta näkökulmastaan ja omin mielipitein markkinoinnista. Missä roolissa sitä pitää? Kuinka näkee markkinoijien ja muun yritysjohdon yhteistyön? Mitä toivoisi markkinoijan ymmärtävän omasta näkökulmastaan? Kehityskeskusteluilla halutaan parantaa liike-elämän johdon ja markkinoijien välistä vuorovaikutusta ja ymmärrystä. 

Podcastin taustalla ovat Suomen suurimman markkinointialan yhteisön, MarkkinointiKollektiivin, tuotanto yhdessä luovan toimisto Sherpan kanssa. Haastattelun podcastissa tekevät Marica Thorén (MK ) ja Jukka Niittymaa (Sherpa).

Keskustele aiheesta #markkinointikeke -aihetunnisteella tai laita palautetta Maricalle ja Jukalle esimerkiksi LinkedInin kautta.

Julkaistu 
6.6.2023
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.