MarkkinointiKollektiivi haluaa tietää mitä sinulle, markkinoinnin alan ammattilainen, kuuluu. Markkinointialan suuren hyvinvointikyselyn avulla koostamme kokonaiskuvaa siitä, miten markkinoinnin alan ammattilaisilla menee työelämässä ja millaisena markkinointiala koetaan.

Kysely toteutetaan markkinoinnin alan työelämän parantamiseksi ja alan ammattilaisten jaksamisen näkyväksi tekemiseksi. Tiedämme, että markkinointialalla on paljon asioita, joita voidaan korjata ja tehdä paremmin. Toisaalta meitä on paljon, jotka vuodesta toiseen alalla viihtyy.

Kerätyt tiedot haluamme jakaa avoimesti kaikille ja teemme sen heti, kun tulokset valmistuvat. Kyselyn tuloksia muotoilee ja analysoi kanssamme Tietomuotoilutoimisto KRUT.

Hyvinvointikyselyssä käsitellään seuraavia teemoja:
📍 Työhyvinvointi, jaksaminen ja työnteon tavat
📍 Markkinointialan kiinnostavuus ja kuormittavuus
📍 Nykyisen työpaikan vaikutus työhyvinvointiin

Kysely on suunnattu kaikille markkinointialalla toimiville – suunnittelijoille, koordinaattoreille, asiantuntijoille, johtajille, medialle... – sekä markkinoinnin alalle pyrkiville.

Kyselyyn vastaamiseen menee noin 5–10 minuuttia.

Vastauksesi käsitellään anonyymisti. Julkaisemme koosteen tuloksista loppuvuoden 2023 aikana.

Arvostamme vastaamiseen käyttämääsi aikaa. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl Kaffa Roasteryn AINA-uutuuskahveja sisältäviä tuotepaketteja, jotka sisältävät laadukkaita ja helposti lähestyttäviä AINA-kahveja eri paahtoasteilla, sekä 3 kpl Finnkinon lippupaketteja, jotka sisältävät premium-yritysliput ja herkkuliput kahdelle.

Kyselyyn voi vastata 15.10.2023 klo 23.59 saakka.

*Kysely on suljettu.*

Julkaistu 
26.9.2023
Blogit
 -kategoriassa

Lisää 

Blogit

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.