T

ässä MarkkinointiRadion jaksossa vieraaksi saapuvat Tuula Sirén ja Olli-Juhani Piri MMA:sta. Tuulan ja OJ:n kanssa puhutaan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työelämästä nyt ja tulevaisuudessa, peilaten juuri julkaistun Myynti ja Markkinointi 2020 Barometrin tuloksiin. Yli 1700 vastausta kerännyt tutkimus pureutuu työelämään, sen muutosilmiöihin, tasa-arvoon, ja koronan vaikutuksiin.

Jaksossa päästään kiinni siihen, millaiset taidot ovat tärkeitä tulevaisuudessa myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville, ja millaisia asioita työnantajalta odotetaan. Miten palkkatasa-arvo toteutuu, ja miten alalla suhtaudutaan tulevaisuuden työelämään, mahdollisiin useisiin päällekkäisiin työsuhteisiin tai itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti? Miten alallamme arvostetaan omaa työtä?

Tuula ja OJ nostavat jaksossa esiin omat mielenkiintoisimmat löydöksensä tutkimuksesta, ja muistuttavat siitä, että vaikka vuosi 2020 on ollut erityinen, tietyt tänä aikana opitut toimintatavat varmasti pysyvät mukanamme jatkossakin. Teknologialoikka ainakin on yksi näistä tekijöistä, johon myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ovat valmiita, myös tutkimuksen tulosten mukaan!

Mikäli haluat perehtyä Myynti ja Markkinointi 2020 Barometrin tuloksiin tarkemmin, voit ladata koko raportin täältä.

Kuuntele jakso tästä!

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Ota meidät seurantaan!

Julkaistu 
16.12.2020
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.