Markkinoija, nämä seikat sinun pitää ottaa huomioon, jos olet uudistamassa tai kehittämässä verkkosivustoasi!

MarkkinointiRadio saa vieraakseen Julius Haukkasalon Evermadelta. Juliuksen kanssa jutellaan niistä eri elementeistä, joita b2b-verkkosivuston uudistamiseen ja kehittämiseen liittyy, hankinnasta ja kumppanivalinnasta lähtien. Julius haluaakin muistuttaa, että kumppania valitessa on tärkeä tuntea olevansa potentiaaliselle kumppanille tärkeä asiakas, ja että on ostamassa oikeilla mittasuhteilla tehtävää uudistusta.

Jaksossa käydään läpi niin tavoitteita, sivuston sisältöjä, kävijäseurantaa, datan ja analytiikan roolia, kuin pullonkaulojen tunnistamistakin. Julius myös avaa konkreettisten esimerkkien kautta mm. sitä, miksi ei riitä, että verkkosivuston uudistamisen alkuvaiheeseen on varattu budjettia, vaan mitä etua on varautumisesta jatkuvaan kehittämiseen. Miksi on tärkeää, että sivuston omistajuus on enemmän markkinoinnilla kun IT-osaston tai koodarin takana? Mistä tietää, toimivatko verkkosivustot niin kuin pitää?

Erityisesti jakso käsittelee b2b-puolen sivustouudistuksia ja kehittämistä, mutta Juliuksen ajatuksista ja näkemyksistä on apua kenelle tahansa, joka verkkosivustojen kanssa työskentelee! Kuten Juliuskin muistuttaa, verkkosivuston kävijä on aina loppupeleissä ihminen, eikä yritys! Kun palvelet ihmistä ja tuot ratkaisuja helposti saataville, sillä pääsee pitkälle!

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Ota meidät seurantaan!

Julkaistu 
3.3.2021
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.