Tässä MarkkinointiRadiossa puretaan avoimuuden nimissä osiin MK:n oma tuottajarekrycase. Jaksossa vastataan rekrytointiprosessissa mukana olleiden toiveisiin: meitä on pyydetty kertomaan laajemmallekin koko rekrytointiprosessista, siinä käytetystä rekrybotista sekä tarkaksi ja avoimeksi koetusta viestinnästä.

Vieraana jaksossa MarkkinointiKollektiivin ura- ja rekrypalveluista vastaava Sanna-Kaisa Koivisto. Hän peräänkuuluttaa rekrytointiviestinnässä ja työnantajamielikuvan rakentamisessa persoonien peliin laittamista: tuskin mihinkään organisaatioon tai positioon haetaan tänäpäivänä persoonatonta tekijää, ja siksi on kummallista miksi rekrytointiviestintä edelleen näyttäytyy latteana. Tärkeää on myös mitoittaa oma rekryprosessi sen suuruiseksi, että se pysyy hallinnassa, ja hyödyntää rohkeasti erilaisia keinoja paikasta kiinnostuneiden tavoittamiseksi.

Sanna-Kaisa haastaa myös työpaikkailmoituksissa näkyvät pitkät "sinun tulee osata tätä ja tätä" listat, hänestä ennemmin tulisi kiinnittää huomiota ihmisen kokonaispotentiaaliin ja tulevaisuuden motivaatiotekijöihin. Ota tästä jaksosta rohkaisua oman rekrytointiprosessin kehittämiseen!

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!
Julkaistu 
14.4.2021
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.