Tässä MarkkinointiRadion jaksossa vieraaksemme saapuu Monsterin markkinointijohtaja, työpaikanvaihtobusineksen konkari ja futuristi, Annika Ruola.

Annika kertoo, kuinka jokainen saa kaivettua esille omat kilpailuetutekijänsä työmarkkinoita varten. Keskustelu polveilee oman osaamisen tunnistamisen ja sanoittamisen maailmassa, ja pohditaan myös, millaisia apuvälineitä oman osaamisen tunnistamiseen on käytettävissä. Myös työnantajan näkökulmasta on tärkeää tietää oman organisaation osaamisen taso ja työntekijöiden mielenkiinnonkohteet. Nämä toimivat hyvän työelämän luotettavina rakennuspalikkoina.

Jakson vinkit ovat erinomaisia kaikille, mutta aivan erityisesti uraansa aloittavalle tai vaihtavalle on Annikalla paljon täsmävinkkejä.

Jaksossa mainitut Tunnista omat vahvuutesi- koulutusmateriaali löytyy osoitteesta www.monster.fi/tunnista-osaamisesi, ja Onni työssä-sivusto löytyy osoitteesta onnityossa.fi/

Ota jakso kuunteluun tästä alta: 


Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Löydymme nyt myös Suplasta! Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!

Julkaistu 
15.9.2021
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.