MarkkinointiRadiossa pureudutaan asiakasdatan äärelle, kun vieraiksi saapuvat Saara Pietilä ja Teemu Suominen Postilta. Teemu ja Saara työskentelevät molemmat tiiviisti aiheen parissa, Teemu dataan ja kehitykseen liittyvissä tehtävissä, ja Saara lähellä asiakasrajapintaa monikanavaisten markkinointiratkaisujen parissa.

Jaksossa tartutaan kiinni asiakasdatan ymmärtämisen ja hyödyntämisen tärkeyteen. Teemun mielestä asia on kyllä monien yritysten puheissa, mutta vielä on paljon tehtävää asian käytännön tekemisessä. Kaksikon käsittelyssä ovat niin asiakasdatan profilointi, rikastus kuin hyödyntäminenkin. Saara jakaa jaksossa vinkkejä myös printtimainonnan tehokkaaseen kohdentamiseen.

Jaksossa pohditaan myös tulevaisuuden näkymiä. Millaista kehitystä esimerkiksi verkkokauppatekemisessä on jo nähtävissä ulkomailla asiakasdatan hyödyntämisen osalta, ja mitä voisimme sieltä ottaa oppeja omaan tekemiseen? Jakso antaa hyviä oivalluksia omien asiakkaiden parempaan tuntemiseen.

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Löydymme nyt myös Suplasta! Ota meidät seurantaan, niin saat uusimmat jaksot automaattisesti kuuntelulistallesi!

Julkaistu 
16.12.2021
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.