S

tandUp-koomikkonakin uraa uurtanut ja Suomen markkinointihenkisimmäksi insinööriksi kruunattu Mikko Koskinen viihdyttää tarinoillaan ja opeillaan MarkkinointiRadion kuulijoita uusimmassa jaksossa. Monessa mukana oleva Mikko on myös yksi Kyrö Distilleryn perustajista. Kyrön matka maailmalle herätti MarkkinointiKollektiivin Facebook-ryhmässä paljon kysymyksiä, ja tässä jaksossa saamme Mikon vastaukset yhteisössä heränneisiin mietteisiin.  Kyrö lähti merta edemmäs kalaan, ja suuntasi tuotteineen Saksaan noin neljä vuotta sitten. Mikko Koskinen jakaa vierailussaan MarkkinointiKollektiivin hengessä omat oppinsa ja vinkkinsä brändin maailmanvalloitukseen.

Jaksossa jutellaan mm. siitä, mitä askeleita Kyrö on kansainvälistymisessään ottanut, miten Saksassa on otettu suomalainen brändi vastaan, millaisia kulttuurieroja mainonnassa on, mikä merkitys kumppanivalinnoilla on ja miten myrsky vesilasissa tainnutetaan, kun läikähtää. Mikko avaa myös mittareita, joilla Kyrö arvioi markkinoinnin onnistumista.  Saksan markkinoiden lisäksi jaksossa pohditaan, mikä merkitys mielikuvan luomisella on brändin alkuvaiheessa, mitä opittavaa insinööreillä ja markkinoijilla olisi toisiltaan, miksi myös suomalaisten pitäisi kutsua mielenkiintoisia ihmisiä rohkeammin agendattomille lounaille, ja miksi intuitioon tulisi luottaa datan rinnalla. Mikko Koskinen haluaa haastaa suomalaisia brändejä ja markkinoijia rikkomaan raja-aitoja, keskittymään vaikutuksen aikaansaamiseen, ja nostamaan oman tekemisen tasoa kunnianhimoisesti, ja kertoo myös itse välillä pelkäävänsä uusien asioiden äärellä. “Kun ei pysähdy, niin oppii!” hän kuitenkin rohkaisee kuulijoita. Vielen Danke Mikko!

Ota kuunteluun tästä ja laita MarkkinointiRadio seurantaan Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa!

MarkkinointiRadio on podcast, jossa keskustellaan markkinoinnista! Kussakin jaksossa pysähdymme mielenkiintoisten, alalla puhututtavien aiheiden äärelle vaihtuvien vieraidemme kanssa. Keskustelu soljuu ajankohtaisista ilmiöistä markkinoinnin perusasioihin. Podcastia juontavat MarkkinointiKollektiivin tuottajat.

Julkaistu 
21.9.2020
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.