M

arkkinointiRadion tässä jaksossa puhutaan valokuvien merkityksestä osana brändin rakentamista ja markkinointia, kun vieraaksemme saapuu ammattivalokuvaaja Pasi Salminen. Puolituntisen aikana pohditaan, millainen voima kuvilla on, ja miten valokuvien rooli markkinoinnissa on kehittynyt sosiaalisen median aikakautena.

Kuulemme Pasilta, millainen kuvausbriiffi on hänen mielestään hyvä, ja saamme muistutuksen siitä, miten tässäkin markkinoinnin osa-alueessa pitäisi aina lähteä liikkeelle tavoitteesta.Podcast-jaksossa kuulemme intohimoisen kuvaajan tarinaa skeittikuvauksesta kohti kaupallisempia kuvauksia, ja siitä, miten koronan vaikutukset näkyvät valokuvaajan arjessa, ja miten nämä haasteet on ratkaistu!

Pasin kanssa pohditaan myös valokuvauksen tulevaisuutta, miltä se vaikuttaa, ja mitä se merkitsee brändien rakentamiselle.Ota jakso kuunteluun tästä alta sinulle sopivassa formaatissa:

Muihin MarkkinointiRadion jaksoihin pääset tästä. Ota MarkkinointiRadio myös seurantaan Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastissa!

Julkaistu 
12.12.2020
Podcast
 -kategoriassa

Lisää 

Podcast

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.