T

ässä koulutuksessa:

✅ rohkaistut podcastien tekemiseen
✅ opit välttämään tyypilliset sudenkuopat podcastin teossa
✅ opit tuottamaan parhaan mahdollisen podcastin
✅ opit markkinoimaan podcastiasi yleisölle mahdollisimman hyvin
✅ opit tulkitsemaan tuloksia ja oppimaan niistä!

Koulutus on veloitukseton mukaan valituille!

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutus koostuu kolmesta kahden tunnin koulutuskokonaisuudesta.

Ensimmäisellä kerralla pääset johdannon myötä kiinni aiheeseen, ja opit, miksi podi on hyvä markkinointityökalu ja miten se tukee bisnestavoitteita. Kaikkiin tilanteisiin ei podcast kuitenkaan ole sopivin vaihtoehto, ja kuulet myös tästä lisää. Ensimmäisellä kerralla luvassa myös varoituksia tyypillisistä sudenkuopista - tieto auttaa sinua välttämään perinteiset mokat omassa podcastissasi! 

Toisella kerralla kuulet käytännön vinkkejä podcastin tekemiseen nauhoittamisesta editointiin ja julkaisuun. Miten podcast käytännössä tehdään: mitä tulee ottaa huomioon liittyen tekniikkaan, editointiin, äänitystiloihin, julkaisemiseen, jaksorakenteeseen ja vieraiden valintaan liittyen? 

Viimeisellä kerralla keskitytään podcastin markkinoimiseen potentiaaliselle kuulijakunnalle eli miten löydät oikeat kuuntelijat. Lisäksi perehdymme tulosten seurantaan ja tulkintaan: mitä saadut tulokset tarkoittavat käytännössä? On tärkeää ymmärtää, miten tuloksia mitataan, mitkä mittarit ylipäätään ovat relevantit ja paljonko on paljon - esimerkiksi kuuntelijaluvuissa? 

Kouluttajina Suomen suurimman podcast-talon, Suomen Podcastmedian asiantuntijat Juhani Pajunen ja Joona Haarala.

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?

Tämä koulutus on suunnattua podcastia jo hieman miettineille markkinoinnin ammattilaisille. Aiempaa kokemusta podcastien tekemisestä ei tarvitse entuudestaan olla.

KOULUTUKSEN AJANKOHDAT: 

Varmistathan ennen hakemuksen täyttämistä, että koulutuspäivät sopivat sinulle:
16.3. klo 13-15
23.3. klo 13-15
30.3. klo 13-15

Koulutus järjestetään virtuaalisesti Google Meets -tapaamisina. Koulutus on veloitukseton mukaan valituille osallistujille.

HUOMIOITAVAA KOULUTUKSEEN HAETTAESSA

On äärimmäisen tärkeää, että sitoudut koulutusohjelmaan ja etäopetuskertoihin. Ohjelman jättäminen kesken tarkoittaa, että joku toinen kollektiivilainen menettää mahdollisuutensa osallistumiseen

MITEN HAKEA MUKAAN?
Hae koulutukseen täyttämällä hakemus tästä Lyyti-linkistä viimeistään 18.2.2021 klo 23.59 mennessä. Ilmoitamme koulutusvalinnoista kaikille hakijoille henkilökohtaisesti viimeistään 23.2.2021 aikana. Lisätietoja koulutuksesta antaa MarkkinointiKollektiivin Pauliina (pauliina@mkollektiivi.fi)

HAKU KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.

Julkaistu 
5.2.2021
Koulutukset
 -kategoriassa

Lisää 

Koulutukset

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.