MarkkinointiKollektiivin koulutus:

ACCOUNT-BASED MARKETING

- Perusteista konkretiaan -

Hae mukaan veloituksettomaan koulutukseen, jossa opit tuloksellisen Account-based marketing-strategian perusteet. Koulutus tarjoaa kattavan kuvan Account-based-markkinoinnin mahdollisuuksista ja käytännöistä, sekä konkreettisia työkaluja ABM:n kanssa työskentelyssä onnistumiseen.

Suunnitteletko Account-based-markkinoinnin (ABM) aloittamista tai haluatko saada käynnissä olevan ABM-suunnitelmasi tuottamaan parempia tuloksia?

MarkkinointiKollektiivi ja Mavenfirst järjestävät yhdessä veloituksettoman koulutuksen, jossa opitaan tuloksellisen ABM-strategian perusteet. ABM sopii erityisesti complex sale -ympäristössä toimiville yrityksille, joiden myyntiprosessit ovat pitkiä ja monivaiheisia.

Koulutuksessa opitaan tunnistamaan omalle organisaatiolle parhaiten sopivat ABM-toimintamallit ja ottamaan ne onnistuneesti systemaattiseen käyttöön. Koulutuksen lopuksi osallistujilla on mahdollisuus suorittaa ABM-osaamiskoe ja saada ABM Advanced Fundamentals -sertifikaatti.

Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja hyödyistä alta, ja hae mukaan Lyytin kautta, haku on auki 9.10.2022 saakka! Muistathan, että MarkkinointiKollektiivin koulutukset ovat niihin valituille osallistujille veloituksettomia.

Koulutuksen mahdollistaa Mavenfirst.

-----------------

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?

 • Koulutus on tarkoitettu B2B-markkinointipäälliköille ja markkinointipäättäjille, jotka toteuttavat tai ovat alkamassa toteuttaa ABM:ää omassa organisaatiossaan. ABM sopii complex sale -ympäristössä toimiville yrityksille, joissa markkinoinnista vastaa useamman henkilön tiimi ja keskikaupan koko on suuri.

MIKSI KANNATTAA OSALLISTUA?

 • Saat työkaluja ABM:n käynnistämiseen ja edistämiseen omassa organisaatiossasi
 • Opit ymmärtämään myynnin ja liiketoiminnan sitouttamisen sekä liiketoiminnallisen vaikuttavuuden mittaamisen merkityksen ABM:ssä
 • Opit valitsemaan sopivimmat pilotit organisaatiosi aloittaessa ABM:n käytön
 • Opit tunnistamaan asiakkuuksiin parhaiten toimivat viestit ja toimenpiteet
 • Opit systematisoimaan ABM-toimintamallit organisaatiossasi

KOULUTTAJAT 

 • Kouluttajina toimivat Mavenfirstin Account-based-markkinoinnin ammattilaiset Jani Hovila ja Joonas Hakkarainen. Jani ja Joonas työskentelevät strategisten Account-based-markkinoinnin projektien parissa, joista heille on kertynyt useiden vuosien kokemus Account-based-markkinoinnin suunnittelemisesta sekä johtamisen parhaista käytännöistä Suomessa ja Pohjoismaissa.

KOULUTUKSEN AJANKOHDAT: 

 • Koulutus järjestetään lähikoulutuksena Helsingissä.
 • Varmistathan ennen koulutukseen hakemista, että koulutuspäivät sopivat sinulle:
 • 8.11. klo 9-12
 • 15.11. klo 9-12
 • 22.11. klo 9-12

HUOMIOITAVAA KOULUTUKSEEN HAETTAESSA

 • On äärimmäisen tärkeää, että sitoudut koulutusohjelmaan, mahdollisiin omalla ajalla suoritettaviin tehtäviin sekä opetuskertoihin. Koulutuksen kesken jättäminen tarkoittaa, että joku toinen Kollektiivilainen menettää mahdollisuutensa osallistumiseen.
 • Koulutuksen keskeyttämisestä veloitamme 150€.  

-----------------

KOULUTUKSEN TARKEMPI SISÄLTÖ

1. KOULUTUSKERTA : ABM-strategian perusteet

 • Ensimmäisen koulutuskerta keskittyy account-based -markkinoinnin perusteisiin. Tämän koulutuskerran jälkeen ymmärrät, millainen ABM-toteutusmalli sopii parhaiten oman organisaatiosi tavoitteisiin, ja mitä pitää huomioida asiakasvalinnassa, viestinnässä ja toimenpiteissä ABM:n käyttöön ottoa ajatellen.

2. KOULUTUSKERTA : ABM-toimintasuunnitelma

 • Toisen koulutuskerran aikana perehdytään ABM toimenpidesuunnitelmaan. Konkreettisten case-esimerkkien kautta opit rakentamaan tiedonhakuun pohjautuvan ABM-toimintasuunnitelman, ja valitsemaan kohderyhmää puhuttelevat viestit.

3. KOULUTUSKERTA: ABM-johtaminen ja mittaaminen

 • Viimeinen koulutuskerta syventyy ABM:n johtamiseen, mittaamiseen ja skaalaamiseen. Opit viemään ABM:n käytäntöön niin kvartaali- kuin viikkotasolla, sekä mittaamaan markkinoinnin ja myynnin yhteistyön tuloksia.

-----------------

LISÄTIETOJA

 • Koulutus on siihen valituille osallistujille maksuton.
 • Lisätietoja koulutuksesta antaa MarkkinointiKollektiivin Liina (liina@mkollektiivi.fi). 

-----------------

MITEN HAKEA MUKAAN?

Hae koulutukseen Lyytissä viimeistään 9.10.2022 klo 23.59 mennessä. Ilmoitamme koulutukseen mukaan valituille henkilökohtaisesti 12.10.2022 mennessä.

Julkaistu 
25.9.2022
Koulutukset
 -kategoriassa

Lisää 

Koulutukset

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.