Hei sinä kokenut digimarkkinoinnin tekijä Pirkanmaalta! Kumppanimme, liini markkinointitoimisto Unfair hakee talliinsa bisneslähtöistä digimarkkinoinnin asiantuntijaa, ja saamme MarkkinointiKollektiivissa auttaa oikean henkilön löytämisessä!

Millaista digimarkkinoijan arki Unfairilla on? 

Unfairilla pääset hyödyntämään ja kehittämään laaja-alaisesti ammattitaitoasi sekä vauhdittamaan B2B- ja B2C-asiakkaiden kasvua osana osaavaa ja mukavaa tiimiä. 

Uudessa tehtävässäsi kehität Unfairin asiakkaiden digitaalista markkinointia pintaa syvemmältä. Sukellat sujuvasti sisälle liiketoimintaan ja suunnittelet sekä toteutat päivittäin itsenäisesti digitaalisia ostopolkuja aina tunnettuuden rakentamisesta kiinnostuksen herättämiseen, liidien hankintaan ja jälkimarkkinointiin asti. 

Seuraat myös mainonnan tehokkuutta eri kanavissa sekä kehität toimenpiteitä tulosten parantamiseksi. Ehdotat itsenäisesti asiakkaan suuntaan ratkaisuja,  joilla edistetään asiakkaan tavoitteiden saavuttamista. Oletkin siis myös tiivis osa asiakkaan markkinointitiimiä, ja autat heitä menestymään omalla panoksellasi. 

Millaista henkilöä nyt etsitään?

Toiveena olisi, että sinulla on jo vahva kokemus tuloksellisesta Google- ja some-mainonnasta, markkinoinnin analytiikasta, konversio- ja hakukoneoptimoinnista sekä markkinoinnin automaatiosta ja/tai verkkokauppamainonnasta. Unfairilla arvostetaan myös näkemyksellistä otetta tavoitteellisesta sisältömarkkinoinnista etenkin toimialoilla, joissa ostosyklit ovat pitkiä.

Unfairilla ei brassailla alan termeillä, vaan pyritään ymmärtämään aidosti kunkin asiakkaan liiketoimintaa ja auttamaan heitä menestymään. Kyynärpäätaktiikalla eteneminen ei tässä porukassa onnistu, vaan tuloksia tehdään yhteen hiileen puhaltamalla. Unfairille sopii henkilö, joka viihtyy asiakasrajapinnassa, ja pystyy avaamaan digimarkkinoinnin tekemistä asiakkaalle selkokielellä. Ratkaisukeskeisyys, itsensä haastaminen ja positiivinen asenne vievät pitkälle! 

Sinulla on hyvät organisointitaidot ja projektinjohdollinen asenne. Arvostat mahdollisuutta suunnitella ja priorisoida omaa työtäsi tehokkaasti ja itseohjautuvasti. Janoat oppia uutta ja jakaa osaamistasi niin asiakkaille kuin työkavereille.

Mitä osaamista unfairilaiset toivovat sinun tuovan mukanasi?

 • Useamman vuoden näyttöä tuloksellisesta digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja analytiikasta sekä hakukoneoptimoinnista 
 • Vahvaa osaamista yleisimmistä digitaalisen markkinoinnin alustoista, mm.
 • Google Ads -hakusana- ja displaymainonta
 • Google Analytics & Data Studio
 • Google Optimizer
 • Tag Manager
 • Facebook Business Manager
 • LinkedIn Ads
 • Bannersnack (tai vastaava)
 • Kokemusta markkinoinnin automaatioprosessien suunnittelusta ja työkaluista (erityisesti Hubspotista) ja/tai verkkokauppamainonnasta
 • Kykyä tehdä itsenäisiä johtopäätöksiä ja kehittämistoimenpiteitä datan pohjalta
 • Ymmärrystä tavoitteellisesta sisältömarkkinoinnista ja sen mittaamisesta
 • Asiakaslähtöistä asennetta ja kykyä hallita useita projekteja samanaikaisest
 • Intoa kehittää sekä omaa osaamista että Unfairin palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeisiin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Huomioithan: Vaikka rasti ei osuisikaan ihan jokaiseen ylläolevaan ruutuun, ethän epäröi jutella rekrybottimme kanssa! Unfairilla uskotaan joustaviin urapolkuihin, jotta jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä juuri haluamaansa suuntaan.

Mitä Unfair tarjoaa sinulle?

 • Mahtavat työkaverit ja työpaikan yrityksessä, jossa työntekijöistä aidosti välitetään
 • Osaavan ja nälkäisen tiimin, joka kehittää itseään jatkuvasti
 • Mahdollisuuden työskennellä pitkäjänteisesti kiinnostavien asiakkuuksien parissa yhdessä markkinoinnin eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa
 • Kokopäivätyön joustavilla työajoilla joko Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalla konttorilla tai etänä
 • Hellyyttä ja jatkuvaa rapsutusten kaipuuta toimistokoirilta
 • Yhdessä henkilöstön kanssa rakennetun palkkamallin mukaisen palkan ja upeat edut

🦄 Olet täysiverinen unfairilainen, jos pystyt ottamaan vastaan palautetta ja uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti ääneen. Liinissä markkinoinnissa tärkeintä on kyky oppia ja tehdä nopeita muutoksia, ja sitä unfairilaiset odottavat myös sinulta. 

💔 Et ole hyvä match Unfairin kanssa, jos et ole valmis asettamaan itsenäisesti tavoitteita ja kantamaan vastuuta. Unfairilla ei ole tiukasti määrättyjä prosesseja tai tiukkaa hierarkiaa. Jos jäät odottamaan, että joku muu täyttää tai vapauttaa kalenteriasi, niin ei tapahdu – se sinun täytyy tehdä itse.

*HAKU TÄHÄN POSITIOON ON PÄÄTTYNYT.*

Unfair – Unelmien markkinointitoimisto, jossa henkilöstö ja asiakkaat voivat hyvin

Unfair on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdessä unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin.

Meillä pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua sekä kehittämään markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä. Samalla saat työkalupakkiisi rautaisen kattauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano.


Julkaistu 
15.3.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.