Oletko kokenut ja monipuolinen graafisen suunnittelun ammattilainen Pirkanmaalta? Jos nyökyttelet, niin lue eteenpäin: 

Kumppanimme, liini markkinointitoimisto Unfair hakee talliinsa graafisen suunnittelun asiantuntijaa, ja saamme MarkkinointiKollektiivissa auttaa oikean henkilön löytämisessä!

Millaista graafisen suunnittelijan arki Unfairilla on? 

Uudessa työssäsi pääset käyttämään luovuuttasi ja suunnittelemaan monipuolisesti materiaaleja eri kanaviin. Työtehtäviisi kuuluu mm. digiaineistojen, printtiaineistojen ja myyntimateriaalien tuotannot sekä trafikointi. Osallistut myös verkkosivu- ja brändiuudistuksiin sekä kampanjoiden konseptointiin ja suunnitteluun. Olet tiiviisti myös suoraan asiakkaiden kanssa tekemisissä.

Sinulla on vahva visuaalinen silmä, arvostat laatua ja ymmärrät, miten suunnittelemasi kokonaisuus tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Käytät sujuvasti Adobe Creative Cloud -ohjelmia, olet tuottanut materiaalia eri somekanaviin ja bannerimainonnan eri muodot ovat sinulle tuttuja. Hallitset myös visuaalisesti näyttävien ja teknisesti toimivien PowerPoint-presentaatioiden suunnittelun. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta myös videoeditoinnista ja/tai animoinnista.

Millaista henkilöä nyt etsitään?

Joukkoomme sopii parhaiten tyyppi, joka ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa ja välittää heidän menestymisestään. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja osaat kertoa monimutkaisistakin asioista yksinkertaisesti. Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne, joten parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi uskallat rakentavasti haastaa sekä itseäsi että muita.

Omaat hyvät organisointitaidot ja projektinjohdollisen asenteen. Arvostat mahdollisuutta suunnitella ja priorisoida omaa työtäsi tehokkaasti ja itseohjautuvasti. Janoat oppia uutta ja jakaa osaamistasi niin asiakkaille kuin työkavereille.

Mitä osaamista unfairilaiset toivovat sinun tuovan mukanasi?

 • Kokemusta markkinointimateriaalien suunnittelusta digiin ja printtiin
 • Vahvaa osaamista Adobe Creative Could -ohjelmistoista kuten InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, XD
 • N√§ytt√∂√§ myynnillisten verkkosivustojen suunnittelusta
 • Taitoa soveltaa asiakkaan br√§ndi√§ johdonmukaisesti eri kanaviin
 • Asiakasl√§ht√∂ist√§ asennetta ja kyky√§ hallita useita projekteja samanaikaisesti
 • Intoa kehitt√§√§ sek√§ omaa osaamista ett√§ Unfairin palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeisiin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ‚Äď toinen kotimainen plussaa

Huomioithan: Vaikka rasti ei osuisikaan ihan jokaiseen ylläolevaan ruutuun, ethän epäröi jutella RekryBottimme kanssa! Unfairilla uskotaan joustaviin urapolkuihin, jotta jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä juuri haluamaansa suuntaan.

Mitä Unfair tarjoaa sinulle?

 • Mahtavat ty√∂kaverit ja ty√∂paikan yrityksess√§, jossa ty√∂ntekij√∂ist√§ aidosti v√§litet√§√§n
 • Osaavan ja n√§lk√§isen tiimin, joka kehitt√§√§ itse√§√§n jatkuvasti
 • Mahdollisuuden ty√∂skennell√§ pitk√§j√§nteisesti kiinnostavien asiakkuuksien parissa yhdess√§ markkinoinnin eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa
 • Kokop√§iv√§ty√∂n joustavilla ty√∂ajoilla joko Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalla konttorilla tai et√§n√§
 • Hellyytt√§ ja jatkuvaa rapsutusten kaipuuta toimistokoirilta
 • Yhdess√§ henkil√∂st√∂n kanssa rakennetun palkkamallin mukaisen palkan ja upeat edut

ūü¶Ą Olet t√§ysiverinen unfairilainen, jos pystyt ottamaan vastaan palautetta ja uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti √§√§neen. Liiniss√§ markkinoinnissa t√§rkeint√§ on kyky oppia ja tehd√§ nopeita muutoksia, ja sit√§ unfairilaiset odottavat my√∂s sinulta.¬†

ūüíĒ Et ole hyv√§ match Unfairin kanssa, jos et ole valmis asettamaan itsen√§isesti tavoitteita ja kantamaan vastuuta. Unfairilla ei ole tiukasti m√§√§r√§ttyj√§ prosesseja tai tiukkaa hierarkiaa. Jos j√§√§t odottamaan, ett√§ joku muu t√§ytt√§√§ tai vapauttaa kalenteriasi, niin ei tapahdu ‚Äď se sinun t√§ytyy tehd√§ itse.

Innostuitko? 

Juttele heti tällä sivulla avautuvan RekryBottimme kanssa ja katso, voisiko paikka olla sinulle sopiva! Haku on auki 14.5.2021 saakka, mutta edistämme rekryä jo hakuajan puitteissa.

Mikäli botin kanssa juttelu ei onnistu, niin olethan rohkeasti yhteydessä Sanna-Kaisaan, sanna-kaisa@mkollektiivi.fi! 

Unfair ‚Äď Unelmien markkinointitoimisto, jossa henkil√∂st√∂ ja asiakkaat voivat hyvin

Unfair on syntynyt rakkaudesta lajiin ‚Äď halusta ravistella perinteist√§ mainosalaa ja tehd√§ asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdess√§ unelmien markkinointitoimistoa, jossa ty√∂ntekij√§t ja asiakkaat voivat hyvin. T√§n√§ vuonna olimme Great Place to Work -sarjamme 3. paras ty√∂paikka koko Suomessa.

Meillä pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua sekä kehittämään markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä. Samalla saat työkalupakkiisi rautaisen kattauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano.

Julkaistu 
3.5.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.