Oletko kokenut ja monipuolinen graafisen suunnittelun ammattilainen Pirkanmaalta? Jos nyökyttelet, niin lue eteenpäin: 

Kumppanimme, liini markkinointitoimisto Unfair hakee talliinsa graafisen suunnittelun asiantuntijaa, ja saamme MarkkinointiKollektiivissa auttaa oikean henkilön löytämisessä!

Millaista graafisen suunnittelijan arki Unfairilla on? 

Uudessa työssäsi pääset käyttämään luovuuttasi ja suunnittelemaan monipuolisesti materiaaleja eri kanaviin. Työtehtäviisi kuuluu mm. digiaineistojen, printtiaineistojen ja myyntimateriaalien tuotannot sekä trafikointi. Osallistut myös verkkosivu- ja brändiuudistuksiin sekä kampanjoiden konseptointiin ja suunnitteluun. Olet tiiviisti myös suoraan asiakkaiden kanssa tekemisissä.

Sinulla on vahva visuaalinen silmä, arvostat laatua ja ymmärrät, miten suunnittelemasi kokonaisuus tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Käytät sujuvasti Adobe Creative Cloud -ohjelmia, olet tuottanut materiaalia eri somekanaviin ja bannerimainonnan eri muodot ovat sinulle tuttuja. Hallitset myös visuaalisesti näyttävien ja teknisesti toimivien PowerPoint-presentaatioiden suunnittelun. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta myös videoeditoinnista ja/tai animoinnista.

Millaista henkilöä nyt etsitään?

Joukkoomme sopii parhaiten tyyppi, joka ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa ja välittää heidän menestymisestään. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja osaat kertoa monimutkaisistakin asioista yksinkertaisesti. Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne, joten parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi uskallat rakentavasti haastaa sekä itseäsi että muita.

Omaat hyvät organisointitaidot ja projektinjohdollisen asenteen. Arvostat mahdollisuutta suunnitella ja priorisoida omaa työtäsi tehokkaasti ja itseohjautuvasti. Janoat oppia uutta ja jakaa osaamistasi niin asiakkaille kuin työkavereille.

Mitä osaamista unfairilaiset toivovat sinun tuovan mukanasi?

 • Kokemusta markkinointimateriaalien suunnittelusta digiin ja printtiin
 • Vahvaa osaamista Adobe Creative Could -ohjelmistoista kuten InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, XD
 • Näyttöä myynnillisten verkkosivustojen suunnittelusta
 • Taitoa soveltaa asiakkaan brändiä johdonmukaisesti eri kanaviin
 • Asiakaslähtöistä asennetta ja kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti
 • Intoa kehittää sekä omaa osaamista että Unfairin palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeisiin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa – toinen kotimainen plussaa

Huomioithan: Vaikka rasti ei osuisikaan ihan jokaiseen ylläolevaan ruutuun, ethän epäröi jutella RekryBottimme kanssa! Unfairilla uskotaan joustaviin urapolkuihin, jotta jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä juuri haluamaansa suuntaan.

Mitä Unfair tarjoaa sinulle?

 • Mahtavat työkaverit ja työpaikan yrityksessä, jossa työntekijöistä aidosti välitetään
 • Osaavan ja nälkäisen tiimin, joka kehittää itseään jatkuvasti
 • Mahdollisuuden työskennellä pitkäjänteisesti kiinnostavien asiakkuuksien parissa yhdessä markkinoinnin eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa
 • Kokopäivätyön joustavilla työajoilla joko Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalla konttorilla tai etänä
 • Hellyyttä ja jatkuvaa rapsutusten kaipuuta toimistokoirilta
 • Yhdessä henkilöstön kanssa rakennetun palkkamallin mukaisen palkan ja upeat edut

🦄 Olet täysiverinen unfairilainen, jos pystyt ottamaan vastaan palautetta ja uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti ääneen. Liinissä markkinoinnissa tärkeintä on kyky oppia ja tehdä nopeita muutoksia, ja sitä unfairilaiset odottavat myös sinulta. 

💔 Et ole hyvä match Unfairin kanssa, jos et ole valmis asettamaan itsenäisesti tavoitteita ja kantamaan vastuuta. Unfairilla ei ole tiukasti määrättyjä prosesseja tai tiukkaa hierarkiaa. Jos jäät odottamaan, että joku muu täyttää tai vapauttaa kalenteriasi, niin ei tapahdu – se sinun täytyy tehdä itse.

*HAKU TEHTÄVÄÄN ON PÄÄTTYNYT.*

Unfair – Unelmien markkinointitoimisto, jossa henkilöstö ja asiakkaat voivat hyvin

Unfair on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdessä unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin. Tänä vuonna olimme Great Place to Work -sarjamme 3. paras työpaikka koko Suomessa.

Meillä pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua sekä kehittämään markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä. Samalla saat työkalupakkiisi rautaisen kattauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano.

Julkaistu 
3.5.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.