Oletko kunnianhimoinen, dataohjautuva ja kehittymishaluinen modernin myynnin ja markkinoinnin taitaja, ja etsit nyt työpaikkaa, jossa voit laittaa kaiken potentiaalisi peliin? Haluatko jättää jälkesi ihmisten hyvinvointia edistävän, vahvasti kasvavan monikanavaisen urheilukaupan kehityskaareen? Jos tunnistat itsesi tästä, niin lue eteenpäin! 

Etsimme Kuntokaupalle myyntijohtajaa

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu monikanavainen urheilukauppa. Visiomme on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaamme ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuurimme sekä missiomme - ”hyvinvointia ihmisille". Liiketoimintamallimme ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen, erikoisliikkeen palvelutaso ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi käynnistetään parhaillaan toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

Kenelle tämä myyntijohtajan paikka sopii?

Toimenkuva sopii sinulle, joka koet olevasi markkinointihenkinen monikanavaisen verkkokaupan myynnin kasvattamisen osaaja, ja haluat nyt näyttää taitosi. Saat tuloksia aikaan kyvyllä hallita laajoja kehitysprojekteja kansainvälisessä organisaatiossa ja tekemällä päätöksesi datan pohjalta. Lisäksi vahva osaamisesi ja tittelistä riippumatta parhaiden ratkaisujen johtaminen käytäntöön tekee vaikutuksen sekä omaan tiimiisi, että herättää luottamusta muiden toimintojemme ammattilaisissa. 

Toimenkuvassa pärjäät erityisen hyvin, mikäli:

 • Sinulla on todella vahva monikanavaisen verkkokaupan osaaminen.
 • Sinulla on vahvaa osaamista kansainvälisen myymäläverkoston, asiakaspalvelun tai yritysmyynnin myynnin kasvattamisesta ja organisaation johtamisesta.
 • Optimoit tehokkaasti prosesseja ja kasvatat myyntiä datan avulla.
 • Oikein asettamiesi mittareiden seurannan sekä selkeästi vastuuttamiesi roolien avulla johdat organisaatiotasi ilman, että jokaisen päätöksen tulee kiertää sinun kauttasi. 
 • Vahvan kasvun nälän ohella huomioit päätöksissäsi myös muiden kuin johtamiesi toimintojen prosessien tehokkuuden ja sujuvuuden.
 • Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomen kielen lisäksi vähintään englannin kielellä

Mitä toimenkuvaan kuuluu? 

Myyntijohtajan tehtävässä pääset monipuolisesti vaikuttamaan monikanavaisen verkkokauppaliiketoiminnan ytimeen ja sen kehittämiseen. 

 • Vastaat Pohjoismaisen myymäläverkoston, asiakaspalvelun ja yritysmyynnin myynnin kasvattamisesta sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä.
 • Tuet kehitysideoillasi verkkokaupan sekä logistiikan lisäarvopalveluiden kehittämistä ja myynnin kasvua.
 • Hyödynnät yhdessä markkinointijohtajan kanssa asiakasdataa, markkinoinnin automaatiota sekä muita markkinoinnin keinoja vastuullasi olevien myyntikanavien myynnin kasvattamiseksi sekä asiakkuuksien elinkaariarvon optimoimiseksi.
 • Toimit jatkuvasti kehittyvän myynnin ja asiakaspalvelun ICT:n omistajana ja vastaat sen kehittämisestä yhdessä yrityksen sovellus- ja järjestelmäasiantuntijoiden kanssa. 
 • Raportoit operatiiviselle johtajalle ja johtoryhmälle ollen laajennetun johtoryhmän jäsen. 

Mitä Kuntokauppa voi tarjota sinulle?

Kuntokauppa tarjoaa sinulle mielenkiintoiset työtehtävät, erinomaisuuteen tähtäävän yrityskulttuurin sekä positiivisen ja kannustavan, huippuosaajista koostuvan oppimisnälkäisen työyhteisön, jossa uskotaan rohkeaan dataohjautuvaan tekemiseen. Sinulla on mahdollisuus kehittää, kehittyä itse ja olla mukana toteuttamassa poikkeuksellisen vauhdikasta kasvutarinaa. Lisäksi saat hyvät ja kehittyvät työsuhde-edut.

Osana Kuntokauppa.fi päihdeohjelmaa tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan negatiivinen huumausainetesti työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Tällä pienellä eleellä pyritään edistämään henkilöstön sitoutumista työskentelemään mission sekä toimialan mukaisesti ihmisten hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden hyväksi.

* Haku on päättynyt, olemme yhteydessä kaikkiin yhteystietonsa jättäneisiin.*
Julkaistu 
21.6.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.