O

nko sinulla vahva tausta digitaalisen markkinoinnin tekemisen parissa, ja haluat hyödyntää työssäsi innovatiivisia markkinoinnin työkaluja? Pidätkö käsissäsi mielelläsi useita lankoja? Sytytkö asiakkaiden aidosta auttamisesta ja löydät ratkaisun monimutkaisiinkin kasvuhaasteisiin? Hienoa, lue sitten eteenpäin!

Kumppanimme, B2B-asiakkailleen tuloksellista markkinointia tarjoava The F Company hakee kauttamme riveihinsä uutta Project Manager / Growth Marketeria. The F Companyn porukka on motivoitut, tuloksia tavoitteleva ja yhteen hiileen puhaltava joukko markkinoinnin asiantuntijoita. Yritys tunnetaan nopeasta kasvustaan, ja nyt tarvetta on motivoituneelle tekijälle, jota kiinnostaa kehittää omaa osaamistaan. Kriteerit ovat tähän porukkaan liittymiselle hyvin selkeät:

  1. Ymmärrät, mikä growth marketing on niin käytännön kuin teorian tasolla, ja pystyt myös toteuttamaan tarvittaessa digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä.
  2. Sinulla on vähintään 2 vuoden tausta markkinoinnin projektinjohto- tai strategisesta digimarkkinoinnin tekemisestä.
  3. Nautit useiden eri projektien samanaikaisesta eteenpäin viemisestä tuloksekkaasti. Järjestelmällinen tapa johtaa projekteja tulee sinulta selkäragasta ja nautit erilaisten struktuurien ja frameworkien mukaan työskentelystä.
  4. Olet parhaimmillasi ihmisten kanssa toimiessa, ja osaat aistia asiakkaiden tarpeet, luoda strategioita, sekä selvittää B2B-asiakkaillesi selkeästi ja ymmärrettävästi kasvuun tähtääviä toimenpiteitä.
  5. Nautit siitä, että ympärilläsi on korkealla suorittamismotivaatiolla varustettu työyhteisö, se liekittää sinutkin hyviin suorituksiin ja kehittymään edelleen työssäsi.
  6. Sinulle on luontevaa työskennellä sekä suomeksi että englanniksi.

Työssä pääset johtamaan kerralla 3-4 B2B-asiakkuusprojektia suomeksi ja englanniksi yhdessä tiimin kanssa. Rakennat asiakkaillesi aina kuhunkin tilanteeseen parhaiten toimivan, kasvua tuottavan markkinointistrategian, ja osaat kommunikoida palvelukokonaisuuksien sisällöstä asiakkaillesi ymmärrettävästi. Pääset toteuttamaan asiakkaidesi projekteja myös itse käytännössä. Työ alkaa heti tammikuun alussa, ja olisi mahtavaa, jos pystyisit hyppäämään joukkoon mahdollisimman pian.

"Join us, and within one year you’ll be twice as good as you are today." David Blinov, Managing Partner and Growth Marketer.

Oppiminen ja osaamisen kasvattaminen on The F Companylle sydämen asia. The F Company haluaa varmistaa, että kaikki heillä työskentelevät henkilöt oppivat ja kehittyvät, ja siitä pitää huolen mm. jokaiselle varattu henkilökohtainen kuukausittainen budjetti kehittymistä varten. Palkkaa tässä esitellystä työstä maksetaan 3500 - 4500 € työkokemuksesta riippuen. Jos kaikki menee hienosti, sitoutuneella tekijällä on myös mahdollisuus osuuteen yrityksen osakkeista.  The F Company haluaa olla hyvin rehellinen toimintatavastaan: työpäivissä tapahtuu paljon, ja porukkaan sopii sellainen henkilö, jolle tällainen toimintatapa toimii. Toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta tarjolla on mahdollisuus tehdä myös etänä.

Miltä kuulostaa? Jos sydämessäsi läikähtää, tämä paikka voi olla juuri oikea seuraava urasteppi sinulle! Juttele rohkeasti heti MK bottimme kanssa, niin katsotaan, voisitko tämä työ olla sinulle sopiva seuraava urasteppi. Älä aikaile, paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy:

*Haku tähän tehtävään on tauolla.*

Julkaistu 
30.11.2020
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.