Kumppanillamme Fonectalla on nyt auki neljä mielenkiintoista markkinoinnin paikkaa

Fonectalla markkinoinnin ammattilaisille luvataan aito mahdollisuus päästä käyttämään omaa asiantuntijuutta ja näkemyksellisyyttä asioiden ja tekemisen edistämiseksi. Fonectalla halutaan panostaa ihmisiin, ja erilaiset koulutusohjelmat, henkilökunnan yhteiset tapahtumat sekä mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työhön saavat talon sisältä kiitosta. Täällä luvataankin tarjolla olevan välittävä organisaatio ja tukea antavat esimiehet.

Nyt avoinna olevissa positioissa sijoitutaan osaksi markkinointitiimiä, joka tekee talon sisällä monipuolisesti yhteistyötä esimerkiksi tuotetiimien sekä myynnin kanssa. Fonectalla kaikki osallistuvat liiketoiminnan kehittämiseen!

Tässä talossa myös eletään kuten opetetaan, ja Fonecta pyrkii hyödyntämään kaikkia asiakkailleen tarjolla olevia ratkaisuja ja asiantuntemusta oman liiketoimintansa kehittämisessä. Markkinoinnissa päästäänkin käyttämään maailman johtavia digimarkkinointialustoja (mm Google, Yext, LinkedIn, Mono) ja pilotoimaan uusia ratkaisuja.

Työskentely yhdessä Suomen johtavista digimarkkinointitaloista on mahdollista myös etänä. Yhteistä avoimilla positioilla on, että jokaisessa niistä pääsee vaikuttamaan Fonectan menestymiseen digitaalisen markkinoinnin keinoin ja siitä palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella.

Tunnetko kumppanimme?

Fonectalaiset, ja fonectalaisten yhdessä tekemät arvot ohjaavat arkea: asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus ja luotettavuus. Arvot näkyvät käytännön tekemisessä niin sisäisesti kuin ulkoisesti asiakkaiden suuntaan.

Vuonna 2002 perustetun Fonectan rooli on varmistaa, että heidän asiakkaansa löytyvät hyvin verkosta, toimii yritys missä päin Suomea tahansa.  Fonectan markkinoinnin asiantuntijat palvelevatkin yli 30 000 asiakasta valtakunnallisesti Helsingin, Turun, Tampereen sekä Porin konttoreilta. Suomen ainoana virallisena LinkedIn Marketing Solutions -kumppanina Fonecta kykenee tarjoamaan asiakkailleen monipuolisemmat työkalut tehokkaamman mainonnan toteuttamiseen sekä uusimpien ominaisuuksien hyödyntämiseen.

Tutustu avoimiin paikkoihin

MARKETING STRATEGIST - Fonecta etsii kokenutta markkinoinnin strategistia näyttämään suuntaa asiakaselinkaarenhallintaan ja siihen pohjautuvaan digitaaliseen markkinointiin.

PRODUCT MARKETING MANAGER - Fonecta etsii kokenutta digitaalisten palveluiden tuotemarkkinointipäällikköä, jonka vastuulla on koko Fonectan tuotemarkkinoinnin kehittäminen ja päivittäinen käytäntöönpano.

GROWTH MARKETING MANAGER (ACQUISITION)
- Fonecta etsii kokenutta markkinointipäällikköä draivaamaan asiakaselinkaarenhallintaan pohjautuvaa uusasiakashankintaa. Olemme investoimassa tulospohjaiseen markkinointiin ja automaatioon. 

GROWTH MARKETING MANAGER (RETENTION)
- Fonecta etsii kokenutta markkinointipäällikköä draivaamaan asiakaselinkaarenhallintaan pohjautuvaa asiakaspitoa ja asiakastyytyväisyyttä. Olemme investoimassa tulospohjaiseen markkinointiin ja automaatioon.

Lisää Fonectasta

MarkkinointiRadion jaksossa vieraana Emmi Mikkola ja puhutaan LinkedInin orgaanisesta ja maksetusta näkyvyydestä

MarkkinointiKollektiivin "Some 2021 - mitä markkinoijan tulisi tietää sosiaalisen median uusista suuntauksista vuonna 2021?" tilaisuudessa Fonectan asiantuntijapuheenvuoro

Julkaistu 
28.5.2021
Rekry
 -kategoriassa

Lisää 

Rekry

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.