MarkkinointiRadio 43: Joonas Jukkara: Markkinoinnin suunnittelu ja vuosikello

markkinoinnin suunnittelu ja vuosikello
MarkkinointiRadio
MarkkinointiRadio 43: Joonas Jukkara: Markkinoinnin suunnittelu ja vuosikello
/

Suunnitteletko tulevan vuoden markkinointitoimenpiteitä, onko vuosikello hahmotelmissa? Pohditko, miten saisit parhaiten kommunikoitua yritysjohdolle markkinoinnin tekemisestä? Mietitkö tapoja tehostaa työtä ja päästä eroon muistilapuista? Hyvä, silloin tämä MarkkinointiRadion jakso on juuri sinulle!

MarkkinointiRadion vieraaksi saadaan Joonas Jukkara Digitoimisto SEOSEON:lta. Joonas kertoo hyvin konkreettisin esimerkein, miten markkinoinnin tekemistä saadaan suunniteltua, johdettua ja toteutettua tehokkaasti, ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota markkinoinnin vuosikelloa suunnitellessa.

Joonaksen kanssa jutellaan myös siitä, miksi on tärkeää, että käytössä olevat työkalut ovat oikeasti toimivia. Mitä etua on siitä, että suunnitelmia ei laadita enää tammikuun alussa pelkäksi pdf-tiedostoksi, johon pahimmassa tapauksessa palataan vasta vuoden lopulla?

Tässä jaksossa saat monia vinkkejä markkinoinnin suunnitteluun, sen toteuttamiseen ja työn tehostamiseen! Kiitos Village Worksille, että saimme nauhoittaa jakson tiloissanne!

 

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös SpotifyssaSoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Ota meidät seurantaan!

, , ,

Comments are closed.