MarkkinointiRadio 46: Tuula Sirén ja Olli-Juhani Piri, MMA: “Muutos markkinoinnin ja myynnin alalla on väistämätöntä”

MarkkinointiRadio MMA
MarkkinointiRadio
MarkkinointiRadio 46: Tuula Sirén ja Olli-Juhani Piri, MMA: "Muutos markkinoinnin ja myynnin alalla on väistämätöntä"
/

Tässä MarkkinointiRadion jaksossa vieraaksi saapuvat Tuula Sirén ja Olli-Juhani Piri MMA:sta. Tuulan ja OJ:n kanssa puhutaan myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työelämästä nyt ja tulevaisuudessa, peilaten juuri julkaistun Myynti ja Markkinointi 2020 Barometrin tuloksiin. Yli 1700 vastausta kerännyt tutkimus pureutuu työelämään, sen muutosilmiöihin, tasa-arvoon, ja koronan vaikutuksiin.

Jaksossa päästään kiinni siihen, millaiset taidot ovat tärkeitä tulevaisuudessa myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville, ja millaisia asioita työnantajalta odotetaan. Miten palkkatasa-arvo toteutuu, ja miten alalla suhtaudutaan tulevaisuuden työelämään, mahdollisiin useisiin päällekkäisiin työsuhteisiin tai itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti? Miten alallamme arvostetaan omaa työtä?

Tuula ja OJ nostavat jaksossa esiin omat mielenkiintoisimmat löydöksensä tutkimuksesta, ja muistuttavat siitä, että vaikka vuosi 2020 on ollut erityinen, tietyt tänä aikana opitut toimintatavat varmasti pysyvät mukanamme jatkossakin. Teknologialoikka ainakin on yksi näistä tekijöistä, johon myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ovat valmiita, myös tutkimuksen tulosten mukaan!

Mikäli haluat perehtyä Myynti ja Markkinointi 2020 Barometrin tuloksiin tarkemmin, voit ladata koko raportin täältä. 

Kuuntele jakso tästä!

 

 

Jatka MarkkinointiRadion muihin jaksoihin tästä.

MarkkinointiRadiota voit kuunnella myös SpotifyssaSoundCloudissa ja Apple Podcastissa. Ota meidät seurantaan!

, ,

Comments are closed.