MRxWörks: Näin niitä mielikuvia luodaan, jakso 7: Miten onnistumisia mitataan?

Miten onnistumisia mitataan?

MRxWörks: Näin niitä mielikuvia luodaan, jakso 7: Miten onnistumisia mitataan?
MarkkinointiRadio

 
Play/Pause Episode
00:00 / 20:26
Rewind 30 Seconds
1X

Miten onnistumisia mitataan? Mitä kuuluu mittaamiselle ja millaisia asioita tulisi mitata? ROMI kiinnostaa kaikkia, mutta kuinka todella päästään kiinni siihen, paljonko markkinointiin tehty investointi tuottaa? Miten saadaan myös johto ymmärtämään markkinoinnin tarpeellisuus? Wörksiläisiltä löytyy paljon ajatuksia mittaamiseen, ja aihe osoittautuukin keskustelun toisen osapuolen, toimitusjohtaja Jussi Pirin yhdeksi intohimoksi. Jussin kanssa aihetta ruotii yksi suomen johtavista tutkijoista Susanne Vuori, joka jakaa saman innostuksen mittaamiseen ja dataan.

“Näin niitä mielikuvia luodaan” on MarkkinointiRadion ja luovan toimiston Wörksin yhteinen podcast-sarja, joka paljastaa, mitä markkinointialan kulisseissa tapahtuu! 8-osaisessa sarjassa selvitetään muun muassa, miten mielikuvia palveluista ja tuotteista luodaan, kuinka markkinointia käytännössä tehdään, millaista on mainostoimiston arki, ja miltä markkinoinnin tulevaisuus näyttää. 

Jaksoissa käydään intohimoista keskustelua strategisen markkinointitoimiston arjesta Wörksin asiantuntijoiden kesken. Tuotannosta on vastannut MarkkinointiKollektiivi. Haastattelijan äänenä MarkkinointiKollektiivin Marica Thorén.

 

, ,

Comments are closed.