MRxWörks: Näin niitä mielikuvia luodaan, jakso 8: Mikä on markkinoinnin tulevaisuus?

Mikä on markkinoinnin tulevaisuus?

MRxWörks: Näin niitä mielikuvia luodaan, jakso 8: Mikä on markkinoinnin tulevaisuus?
MarkkinointiRadio

 
Play/Pause Episode
00:00 / 18:26
Rewind 30 Seconds
1X

Mikä on markkinoinnin tulevaisuus? Kristallipallot esiin: sarjan viimeisessä jaksossa kurkataan siihen, millaiset brändit pärjäävät tulevaisuudessa! Aiheet eivät ole pienimmästä päästä, kun pohditaan, miten ilmastonmuutos vaikuttaa meihin kaikkiin tulevaisuudessa, ja mikä on markkinoijan vastuu. Mistä Wörksin suunnittelija ja iloa ympärilleen tuova osakas Pia af Hällström ja idealistinen strategi Paavo Järvilehto ennustavat tulevaisuutta, entä mitä mieltä he ovat, saavatko he käyttää aikansa ja energiansa oikeisiin asioihin? Onko markkinoinnilla aito mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen?

“Näin niitä mielikuvia luodaan” on MarkkinointiRadion ja luovan toimiston Wörksin yhteinen podcast-sarja, joka paljastaa, mitä markkinointialan kulisseissa tapahtuu! 8-osaisessa sarjassa selvitetään muun muassa, miten mielikuvia palveluista ja tuotteista luodaan, kuinka markkinointia käytännössä tehdään, millaista on mainostoimiston arki, ja miltä markkinoinnin tulevaisuus näyttää. 

Jaksoissa käydään intohimoista keskustelua strategisen markkinointitoimiston arjesta Wörksin asiantuntijoiden kesken. Tuotannosta on vastannut MarkkinointiKollektiivi. Haastattelijan äänenä MarkkinointiKollektiivin Marica Thorén. 

 

, ,

Comments are closed.